mám jeden dotaz, mám nainstalovaný win 7 na disku C ktorý má 80 GB /povodne rozdelený 250 GB disk/. Prednedávnom sa z ničoho nič vytvoril na disku chránený systémový súbor ktorý je o veľkosti cca 52 GB, jeho názov je T1SG.4. Viete mi prosím niekto dať vedieť či sa s niečim podobným už stretol? Nechcem to mazať keďže je to na užívateľskom PC pred zálohovaním údajov.
takych chranenych systemovych suborov ti vyrobim 10 hned teraz....
mysliet si o dacom ze to je nutne daco systemove a chranene len podla atributov...je to asi rovnake ako si mysliet ze nejaky neznamy subor *.doc je nutne subor pre Word.
U neznamych suborov si niesi isty nicim - zakladne pravidlo.
Spytaj sa uzivatela, a ked nebude vediet, proste to zmaz. 50GB je vela na to, aby s tym clovek nejak laboroval.
Ak je to fakt daco dolezite, tak uzivatel bude vediet preco ma na disku 50GB niecoho.
User nema šajnu paru, tak to zozalohujem a zajtra premažem. Proste ma len zaujimalo či sa niekto s tym stetol lebo je to pre mna novinka a google to nepozna....
No pekne, mne sa pred časom stalo, že kolegovi nešiel nabootovať system, stále len čierna obrazovka a z ničoho nič sa vytvorila partácia o velkosti nejakých 50MB so súborom bez prípony... Nejak som to nechcel riskovať tak som mu preinštaloval celý systém..