Ahoj.
Potreboval by som trosku pomoct. Dostal sa mi do ruk S3, kde sa menili vnutornosti (doska atd) za cinske - cisnky rom.
Da sa zmenit jazyk atd, ale nejak to nieje ono, teda som ho rootol a skusil CM 10.2 , ale tam mi nechce registrovat SIM - po zadani pin sa nic nedeje. Bez karty sa tvari, ze vsetko ok. IMEI zobrazuje.
Ma niekto s tymto skusenosti/odporucania? Rad by som sa vyhol testovaniu zaradom vsetkych ROM.
I9300XXELLA
android 4.1.2
JZO54K.I9300ZSEMC1
Galaxy S3 zmena ROM
Galaxy S3 zmena ROM
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Re: Galaxy S3 zmena ROM
Na tvojom mieste by som neriesil taky stary Android...teraz pre S3 mozes mat Cyanogenmod 13 s Androidom 6. Na XDA je toho dost popisane(http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 0-t3272811).
Co sa tyka takych veci ako pises, casto krat je to pricina, ked clovek neurobi komplet wipe dat, cache a specialne dalwik cache.
Co sa tyka takych veci ako pises, casto krat je to pricina, ked clovek neurobi komplet wipe dat, cache a specialne dalwik cache.
Spoiler: ukázať
dadik08: Neskusal som to.
Thunders: dalwik som nedaval, mozno to este teda raz skusim, ale skor sa pozrem teda po novsom.
Thunders: dalwik som nedaval, mozno to este teda raz skusim, ale skor sa pozrem teda po novsom.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
ked ti to nepojde po full wipe, tak vyskusaj. Niektore ROM vyzaduju aby boli preflashovane cez stock. Neviem preco...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
ja by som sa obaval o to ci ti tam dali rovnake vnutornosti ako tam boli (ten isty cpu atd) lebo ak tam su ine veci je to trz v podstate fake samsung s3 a v nom moc ROMku nezmenis :/ teda aspon podla mojej uvahy ked bol nejaky fake xiaomi mobil a niekto v nom flashoval ROMku na sk/cz verziu z cinskej a chalan ptm zistil ze ma fake xiaomi a vzdy pri flashi to hadzalo chybu. ja by som najprv zistil ake "vnutornosti" tam mas nech mas hned jasny aspon predbezny vysledok. stiahni napr antutu a pozri sa co za specifikacie mobilu ti to tam vypise alebo nieco podobne lebo ked je ROMka prerobena presne na jeden cpu, jednu dosku tak to proste nebude dobre fungovat alebo sa to neflashne
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
suhlas s DR. vnutornosti su velmi dolezite, ak je to fake, neurobis nic. Nebude ti sediet kernel, radio, telefon bude cierna tehla
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
No nezistoval som, prave preto bola tato otazka. Ale zatial som vratil povodnu romku a uvidim co dalej. Zatial funguje svizne aj pamat prekvapivo zvlada a kym sa nezacnem nudit, necham ho tak
Zatial dik.
Zatial dik.