Casemod by Willy

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Používateľov profilový obrázok
Willy
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Aug, 2005, 20:00

Casemod by Willy

Príspevok od používateľa Willy »

- No trosku som sa nudil a nebavilo ma pozerat na moju bednu...tak som zacal z mensim tuningom.... este neni dokonceny...ale snad to do konca leta dokoncim

- Zatial som to fotil len cez noc zajtra dodam aj normal fotky
- Rohy a ta blbost hore nevsimat to sa este doriesi aj tie medzeri na FDD a vedla toho :) a uz viem jak ale skoro som tatka obesil z kablom od predlzovacky ked som to zbadal... ja som rezal plexo on hento a tak to skonci ked sa mu da nieco do ruk...
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
- Vpredu su vymenene ledky (lave mi nesvietilo) na bledsie a silnejsie ;) dokaze to poriadne oslepit :lol: podtym su cervene ale tie vymenim za oranzove ak ovsem existuju...a cervene hodim dozadu a nejak vyriesim...
- Este sa xystam celu bednu dat na cierno az na masku...Dodat tam 2x Blue Fan(80)...dalej pojde jedna diera este hore(vedla zdroja) kde bude 80ka fukat teply vzduch von...jedna trubicka pojde do stredu bedne kde urobim dieru aby osvetlila aj pod bednou(podsietenie)...bednu vyvisim aspon o 0.5cm aby to bolo aspon trocha videt
- Vetranie bude 3x80 + zdroj 2x80
Maska - dovnutra
Hore - von
Pod zdrojom - dovnutra
Zdroj - von
Rozmyslam este nad ramky supnut 80ku

- Ale mam jeden problem pri rezani plexa sa mi trosku doskrabalo a je to dost videt na prvej fotke :cry: tak pls poradte co stym mam urobit (nove sa mi nechce rezat, dalsich 30min rezat a hodku to tam lepit :red: )... plexo mam prilepene obojstranou paskou a aj silikonom
- Pls nejaky efektivny napad co by sa tam hodilo mna tam nic nenapada :? a pri hodnoteni berte do uvahy ze je to moj prvy casemoding a robene pri bitkovke na trave ;)
- Kto byva v Ruzinove a videl debila kery karbo bruzkou reze kus plechu tak to som bol ja (cca 2 tyzdne dozadu) a este plexo na balkone :red:
- A ak chodite na Zlord Colony alebo pod. akcie tak ma tam uvidite stymto "PC"
Naposledy upravil/-a Willy v Ut 04. Júl, 2006, 20:25, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD FX-4100 | MB: ASUS M5A78L LE | GPU: Zotac GTX550Ti | RAM: 2x4Gb Kingston HyperX 1866MHz | HDD: WD 1Tb | SSD: OCZ Vertex 3 120Gb | SC: Xonar U3 | LED: ASUS 22" | PS: 530W
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

Ak to nemas hlboke ryhy tak by sa to mohlo dat vylestit nejakou lestiacou pastou ale poznat to uz aj tak stale bude.
Inak naco si to lepil aj paskou aj silikonom? Ved silikon je dost pevny a staci dat len par bodov a bude drzat (ak nemas vyslovene smejd za par korun, ktory ti vyzere plech)
Willy
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Willy »

istota je gulomet ;) som to dal aj tak aj tak..nech sa stym uz niekedy nemusim kaslat...a uz jak som to cistil lebo uz to bolo od prachu tak mi lava strana teda nalavo odpadol silikon...takze to je asi dost velky smejd...

ryhy su dost hlboke asi...
CPU: AMD FX-4100 | MB: ASUS M5A78L LE | GPU: Zotac GTX550Ti | RAM: 2x4Gb Kingston HyperX 1866MHz | HDD: WD 1Tb | SSD: OCZ Vertex 3 120Gb | SC: Xonar U3 | LED: ASUS 22" | PS: 530W

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"