Čaute chlapi ! Nahodil som si windows 10(aktivovaný aj aktualizovaný)..Dost mi "hrabe v disku"..No všimol som si že zaťaženie CPU je aj 100 percent aj ked nič nerobím.Všimol som si že bežia nejaké aplikacie na pozadí,ale neviem čo to je a hlavne AKO SA TOHO ZBAVIM ? ...posielam odkaz na obrazok mojej plochy..za hocijaké rady dakujem..Skušal som nejaký postup na zahraničnom fore ale všetko mam nastavene tak ako je to tam a bez zmeny..
http://www.fastimages.eu/images/win1.png
Zaťaženie procesora Win 10 ,help
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Zaťaženie procesora Win 10 ,help
Klasika desiatky, musia si ťa prelustrovať na začiatok.
Ale nie, najskôr beží indexovanie súborov /to hrabanie v disku/, Shell experience má zas súvis s vstavanými appkami na W10, asi tiež niečo nastavuje na začiatok. Nechaj to bežať kým sa to dokončí, kľudne aj pár hodín, ak máš veľa dát na disku.
Ale nie, najskôr beží indexovanie súborov /to hrabanie v disku/, Shell experience má zas súvis s vstavanými appkami na W10, asi tiež niečo nastavuje na začiatok. Nechaj to bežať kým sa to dokončí, kľudne aj pár hodín, ak máš veľa dát na disku.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Zaťaženie procesora Win 10 ,help
vacsinou win update si veselo zatazuje v pozadi
dnes mi trochu zblbol,stahoval najnovsiu av definiciu pre defender a zasluckoval sa..
vetraky sa rozfucali,pozriem fask manager a system papa v pozadi..vosiel som do updatu a co som nasiel,som uz vyssie spominal..
ako som z tho vysiel ? sam neviem
dal som v defendri aktualizovat,samozrejme sa zasekol..tak som restarotol pc a tiez sa zasekol..asi po 5 minutach sa odsekol a bum,po restarte defender aktualny
dnes mi trochu zblbol,stahoval najnovsiu av definiciu pre defender a zasluckoval sa..
vetraky sa rozfucali,pozriem fask manager a system papa v pozadi..vosiel som do updatu a co som nasiel,som uz vyssie spominal..
ako som z tho vysiel ? sam neviem
dal som v defendri aktualizovat,samozrejme sa zasekol..tak som restarotol pc a tiez sa zasekol..asi po 5 minutach sa odsekol a bum,po restarte defender aktualny