prikladam ilustracne video, presne takto mi karta vypada
Fullesh napísal:Mam R9 290 a namontovany alpenföhn peter 2, na heatsinky na pamate som pouzil pastu/letidlo co bolo v baleni a teraz by som to potreboval odstranit. No problem je, ze tie heatsinky sa zle drzia a este ktomu drzia jak prilepene. Skusal som kartu rozohriat hranim TR, gpu 95°, vrm 110, vram XY, dal rage quit, rychlo vytihaol kartu a siel som odmontovavat, heatsinky som sa snazil vytocit, no napriek popalenimnam ktore som utrzil sa ani nehliMam doma teplovzdusnu pistol , ale nechcem kartu pokazit.
prikladam ilustracne video, presne takto mi karta vypada
Fullesh napísal:si robite srandu, hlavne ze mam plnoobojstrannej teplovodivej pasky a dal som tam toto![]()
To žiaľ od Arctic nebolo lepidlo, ale iná zmes. Naozajstné lepidlo dvojzložkové, ktoré aj prenáša teplotu napr. od Arctic Silver dole nedáš...len s čipompipo137 napísal:Presne preto všade dávam radšej teplovodivú obojstrannú lepiacu pásku (známa overená klasika od Akasa-y)![]()
Ale musím pripomenúť, že jednu skúsenosť s tým dvojzložkovým teplovodivým lepidlom od Arcticu mám a tam som nemal žiadny problém. Po asi pol roku som potreboval demontovať kartu a všetko z nej išlo bez problémov dole