Samsung galaxy alpha.
Samsung galaxy alpha.
Zdravím, potreboval by som poradiť: Mal som Kitkat 4.4.4 a dal som update na 5.0.2. Predtým som mal v benchmarku antutu okolo 40.000 bodov a teraz len 32.000. Kde môže byť problém ? Tiež biele nastavenie pozadia (dosť hnusné ) v ponuke nastavenia, predtým bolo tuším čierne alebo priehladné. Vie niekdo poradiť ? Ďakujem.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Samsung galaxy alpha.
poradím ti len s pozadím - je to nový dizajn, keďže máš Samsung, tak to ani nezmeníš, na to ich hviezdny TouchWiz developement tím nemyslí
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Nazdar, skús factory reset a následné obnovenie zo zálohy.
Možno ti neprebehla správne konverzia z dalvik na art alebo tam máš tony appiek ktoré bežia na pozdadí.
Tiež mám alphu a po update som som si urobil factory.
Skóre v antutu mám okolo 53000.
4.4.4 bol stabilnejší, s 5.0.2 už bolo pár reštartov a zamrznutí no nič hrozného čo by otravovalo.(1x týždeň)
Možno ti neprebehla správne konverzia z dalvik na art alebo tam máš tony appiek ktoré bežia na pozdadí.
Tiež mám alphu a po update som som si urobil factory.
Skóre v antutu mám okolo 53000.
4.4.4 bol stabilnejší, s 5.0.2 už bolo pár reštartov a zamrznutí no nič hrozného čo by otravovalo.(1x týždeň)
Takže cez kies zálohovať. Potom spraviť factory reset. A obnoviť cez kies. Zostane tam všetko ( programy, nastavenia a pod.) Dávnejšie som robil na starom samsungu gt-i5500 flash rom-ky. Ale na tomto to zatial nechcem robiť aby mi nepadla ešte vyše rok záruky. Niekde som čítal o zmene KNOX z 0x0 na 0x1 po reflash rom a strate záruky. Môžem spraviť root bez tej zmeny knox warranty void ?
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
ja som obnovil cez google fotky,kontakty,appky . Nastavenia som si nastavil sám za 5min.
Kies som neskúšal.
Alpha nemá nič moc extra komunitnú podporu takže som nemal potrebu meniť rom, rovnako ako u lg g flex2 ktorý mám na reklamácií.
Kies som neskúšal.
Alpha nemá nič moc extra komunitnú podporu takže som nemal potrebu meniť rom, rovnako ako u lg g flex2 ktorý mám na reklamácií.
Tak dal som factory reset. Antutu používam 6.0.1 ale výsledok je stále málo bolo to okolo 38000 bodov. V 3D sa mi zdá, že je málo bodov iba nejakých 8000. Tak neviem kde môže byť problém.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
ako nic v zlom ale naco ti su body v antutu ? ked nepocitujes vyrazne spomalenie oproti starsej verzii androidu tak sa nemozes bodami ohanat akurat pred znamymi to je vec naco su body z antutu
Ved nejde o body, mne išlo prečo je tomu tak. Keď pred tým bolo okolo 50000 bodov a po prechode na 5.0.2 firmware rapídne nižšie. Išlo mi o porovnanie s inými mobilmi ( rating ). Na chválenie pred známymi, tak z toho som už vyrástol. Inak neviem či je to zbytočné ratať body, ale keď som kupoval, tak som tiež zohladňoval body z tohto benchu. Ten mobil občas využívam aj na hry. Tak asi toľko.
Teraz k veci. Skúsil som v benchmarku update z 6.0.1 na 6....... vyšie ( teraz neviem presne, lebo robím obnovenie ) a body boli už nejako 49500 bodov. Ak to niekomu pomôže tak preto. Ešte dám vedieť po restore phonu.
To xsi69: Ktorú verziu benchu máš ? Dík.
Teraz k veci. Skúsil som v benchmarku update z 6.0.1 na 6....... vyšie ( teraz neviem presne, lebo robím obnovenie ) a body boli už nejako 49500 bodov. Ak to niekomu pomôže tak preto. Ešte dám vedieť po restore phonu.
To xsi69: Ktorú verziu benchu máš ? Dík.
Tak včera som sync robil cez jeden soft Wondershare MobileTrans a robilo to, že skoro každý bench bol iný ( raz 51000, potom 43000, 35000 a pod. ) Tak som dal ešte raz reset ale sync som robil už cez Samsung Kies 3. Teraz som dal 2x testy a vysledok bol 49551 a druhý tiež tak okolo 50.000 bodov. Spomalenie systemu nejako nevidno. Tak je to také ísté ako pri 4.4.4 kitkat (čas ukáže ). Ďakujem za rady. Môže byť
LOCK.
LOCK.