No ja som sa do toho zaryl a ide to. 6 hodin nahratych Som uz v lese, musim zhasnut 3 ohne.
Ten ladovy uplne na zaciatku k tomu netreba ist, az potom sa k nemu vratit. Prvy mini-boss je lahky (ten co z neho vytiahnete ten mec) a aj ten prvy velky je ok (v tej hale neviem uz ako sa volal), trosku mi dal zabrat ten "prekliaty strom" co ej ale optional boss, a je to ok. Inac na zaciatku co je ten co sa púremiena, to ten na tej streche ? toho som obisiel, siel som rovno popod neho dole na rebrik
Je to tazke najma zo zaciatku, ale potom clovek pride nato ako si upgradovat zbrane a estusy a je to pomaly lepsie a lepsie.
Momentalne hram za knighta, mec ma 190 damage, k tomu 7 estus flask a ide sa.
Dolezite je chodit opatrne, pouzivat stit, pripadne kotule pri vacsich a nevrhat sa do skupinky ale opatrne a postupne ist.
Paci sa mi ako je to vsetko prepojene, levely na seba nadvazuju, vela slepych uliiciek ( siel som asi 10 minut aby som zistil ze tam nic nieje)
Kazdopadne jedina hra pri ktorej mam uplne euforiu ked zabijem nieco vacsie nedaj boze bossa, to cely skacem od radosti... A ked clovek zomrie, z toho si netreba nic robit, smrt je sucast hratelnosti a treba ju tak brat. Zasmiat sa a ist dalej.