ked je vyrobca idiot a nespravi ovladac pre win10 tak comu sa divis?
To je take moderne, ked vyrobca periferie kasle na podporu ale na vine je windows

Zacnite rozmyslat ludia a netrepte.
Takisto ohladom sledovania...som zvedavy ci to aj tych mentalne pomalsich po par rokoch prejde, alebo tu kravinu budu papagajovat do smrti

...ani neviete co vsetko o vas MS vie uz od dob winxp....a co vie o vas google, apple,

, co vsetko sa da zistit iba z toho ze pridete na nejaku webstranku, to nikoho ne*erie? Samozrejme ze nie, lebo sa to nepapagajuje ako zly zly microsoft
Takze aku ma pointu rozoberat ci MS daco loguje pri win10? Zacnite rozmyslat omg
a starsie dx 9/10/11 ako take naozaj starsie na WIN10 kvoli zabugovanosti systemu nespustis
lol, ze kvoli comu to? Bez problemov mi bezi Freespace 2 z roku 2001 na zostave v podpise pod win10...svoje naprd naprogramovane hry reklamuj u ich vyrobcov alebo u autorov crackov ;-)
A k DX12 - vykonovo to isto daco robi, ked sa dobre spravi aj hra. Ale necakajte nejaku vyhru len tym ze prejdete na win10. Ako tu uz bolo napisane, ked raz vyvojari hru dobabru, nepomoze nic.
Napr na zostave v podpise som mal pri Ashes of singularity benchmarku pod DX11 nejakych 15-20fps a po spusteni DX12 execka to bolo okolo 30fps. Vzhladom na to, aka je GTX660Ti stara grafika som myslel ze pod DX12 to ani nesputim, no slo to
Ale toto su len take zaplaty. Naplno sa to ukaze az ked budu vonku grafiky plne podporujuce DX12, nie tie dnesne hovienka s podporou roznych DX12 feature levelov ci DX12 Tier 1 az 3, ci co si vyrobcovia povymyslali, namiesto normalneho vyriesenia plnej podpory. A tiez, ked budu vonku normalne spravene DX12 hry. Na dnesnych grafikach nieje plna podpora DX12, aj ked najblizsie k nej je asi amd.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB