Zdravim.
Mam problem na jednom dolezitom PC.
Je tam ucto, a x sw, len za prevod tych SW sa nedavno platilo z W XP na W10 500eur informatikovi s uctovnickej firmy, takze nejaky vacsi zasah neprichadza do uvahy.
Problem - nejde otvorit start. Teda, PC sa nedal ani vypnut, ale naucil som zensku fintu - prave tlacitko, a vypnut PC. Lavym tlacitkom sa start neotvori. PC uz bezi asi tyzden bez problemov, stastie je to, ze tam sedi osoba, ktora vie klikat mechanicky, a start menu jej netreba. Rad by som to ale nejako opravil. Nejake napady?
Nasiel som na nete riesenia problemu tohto razu, ale vacsinou ide o reset nastaveni /mozny problem s uctovnictvom a pod./ atd...
Nejaka rada?
Windows 10 - start menu nejde, celkovo spodna lista KO?
Re: Windows 10 - start menu nejde, celkovo spodna lista KO?
classic shell ?
mal osm podobny problem ale ešte tuším v insideri, pomohol len reinstall pc... skús classic shell ako tuto nadomnou radí
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Skús reštartovať PC (nie vypnúť)
Na 10tkách je ponuka "Vypnúť" nejaká divná. Nieje to klasická funkcia "Vypnúť" z Win7. Je to niečo ako "Uspať" ale vypína to programy. Tiež mi nešiel Štart ani po 10tich vypnutiach. A raz som hodil reštart a už funguje.
Na 10tkách je ponuka "Vypnúť" nejaká divná. Nieje to klasická funkcia "Vypnúť" z Win7. Je to niečo ako "Uspať" ale vypína to programy. Tiež mi nešiel Štart ani po 10tich vypnutiach. A raz som hodil reštart a už funguje.
.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Máj, 2009, 11:45
Po asi polroku pouzivania win 10 na notebooku (migrovane z win 8) sa mi stalo presne toto. Pocitac pomalsie nabiehal ako normalne a spodna lista nesla - mne najviac vadilo ze neviem nastavit zvuk.
Preinstaloval som. Teraz mam zas ine problemy .
(p.s. restart pc mne nikdy nepomohol)
Preinstaloval som. Teraz mam zas ine problemy .
(p.s. restart pc mne nikdy nepomohol)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Sep, 2011, 13:10
ja som mal tento problém na mojom notebooku (update na win10 64bit z win7 všetko legal kupene).
mne nešlo kliknúť ani na kalendár niečo štart
čakal som asi 15dní a po nejakom update z mrkvosoftu mi všetko fičalo normálne....
mne nešlo kliknúť ani na kalendár niečo štart
čakal som asi 15dní a po nejakom update z mrkvosoftu mi všetko fičalo normálne....
Co tak skusit restart a ist na safe mode? Potom znova restart do normalu?
Mne pomohlo v správcovi zariadení odištalovať ovládač na klávesnicu. Po reštarte následne všetko funkčné.
Ten PC je desktop alebo notebook? Ak notebook, skúsil by som zo stránky výrobcu doinštalovať ovládač na klávenicu/touchpad a batériu.
Ten PC je desktop alebo notebook? Ak notebook, skúsil by som zo stránky výrobcu doinštalovať ovládač na klávenicu/touchpad a batériu.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Sep, 2011, 13:10
OK - takže mne to robil SKYPE.
je to pracovný notebook a v skype mám cca 1K + ľudí s ktorými píšem / volám.
Keď vyšiel nový update na skype a ja som ho hneď nenaištaloval tak mi nič nešlo. Akonáhle som update skype, všetko zas išlo tak ako malo.
Toť vsio z mojej strany.
je to pracovný notebook a v skype mám cca 1K + ľudí s ktorými píšem / volám.
Keď vyšiel nový update na skype a ja som ho hneď nenaištaloval tak mi nič nešlo. Akonáhle som update skype, všetko zas išlo tak ako malo.
Toť vsio z mojej strany.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
no nic, budem musiet skusit pozriet.. lenze, najprv zaloha komplet hdd cez acronis, lebo tam su fakt megadolezite ucto data :/
uz tolko rieseni ste popisali, ze toto poskusat posaham cely windows, ktory bol nedavno nanovo instalovany
uz tolko rieseni ste popisali, ze toto poskusat posaham cely windows, ktory bol nedavno nanovo instalovany
Spoiler: ukázať