Klavesnica - vytvorenie makra

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Klavesnica - vytvorenie makra

Príspevok od používateľa myschovip »

Caute chalani, je tu niekto sikovny, kto by mi pomohol/poradil s vytvorenim makier?

ide oto, ze mam k PC pripojene repro aj sluchatka a vo spravcovi uloch si ich rucne s myskou prepinam
Obrázok

da sa spravit makro, aby som si to prepinal na klavesnici cez skratku? totizto niekedy ked mam prepnute na repro a idem si pustit hru tak si zabudem prepnut na sluchatka, musim hru vypnut (ak mam hru, ktora nedovoluje rychly prechod do windowsu), prepnut si zvuk na sluchatka a znovu zapnut, rychlejsie by to bolo si len jednoducho prepnut zvuk cez makro pocas hry
dalo by sa nieco take spravit?
Používateľov profilový obrázok
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Re: Klavesnica - vytvorenie makra

Príspevok od používateľa lepermessiah »

neskusal si googlit ku konkretnej zvukovke utilitku na to ? ja napr. ku Asuske mam prepinac, jednou klavesovou skratkou prepinam medzi repro vystup/sluchatkovy vystup a nezere to skoro nic (nejake 1MB v RAM ?)
Spoiler: ukázať
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Re: Klavesnica - vytvorenie makra

Príspevok od používateľa myschovip »

uz som to vyriesil cez tuto utilitku
http://audioswit.ch/er
da sa v nej jednoducho nastavit, ktory vystup ma byt aktivny po stlaceni priradeneho tlacidla, funguje to skvele, nieco ako tvoja utilitka od asusu

Návrat na "Hardware všeobecne"