Mys - porucha laveho tlacidla

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Mys - porucha laveho tlacidla

Príspevok od používateľa PETERPANs »

Nie vzdy ale niekedy aj castejsie mi robi moja mys "Double click" ked kliknem iba raz. Robi to lave tlacidlo. Co robit? Jedna sa o mys Logitech MMO gaming mouse G600. Mys mam uz asi rok a pol.
1. Moze to byt chyba ovladaca?
2. Oplati sa to dat opravit? Pozeral som ci sa to neda rozobrat ale je to asi zaliate. Ale i tak ak je chybne tacidlo aj tak to neopravim. Nemam nato nahradnu suciastku. Bohuzial neviem najst dodaci list ani blocek k myske bola objednana z netu. Mys stala asi 80 Eur.
3. Kupit novu ... asi :facepalm:
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Re: Mys - porucha laveho tlacidla

Príspevok od používateľa molnart »

klasika, pokazeny mikrospinac. da sa vymenit, ale vacsinou treba pajkovat. myska by sa mala dat rozobrat, skutky byvaju pod tymi podlozkami, treba ich odlepit (a kupit nahradne, lebo vacsinou uz ich rovnako naspat nenalepis)
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Príspevok od používateľa Xeigen »

dajú sa použiť aj tie pady znovu, len treba strhnúť tú lepiacu fóliu a dať tam tenkú obojstrannú pásku.
4040
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Príspevok od používateľa 4040 »

Skús rozobrať myšku a nastriekať do mikrospínača cez tlačidlo WD-40 alebo Kontox.Mne to pomohlo.Tie klzáky som odlepil iba toľko, aby som tam dal skrutkovač a nalepil znova.
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa PETERPANs »

Hodil som to do miestnej elektro opravovne, stalo ma to 10 eciek, mikrospinac vymenili. Rano som to dal, poobede mi som si to uz mohol vybrat. Nastastie mali este nejake mikrospinace OMRON. Mys mi slape uz asi mesiac bez problemov. :good:

Zda sa, ze sa mi to oplatilo, mam sice pajkovacku ale nie tak malicku, jednoducho povedane nebol som na taku opravu dostatocne vybaveny. Nastriekanie kontaktu nepomohlo. Ten pliesok bol divne ohnuty, pokusal som sa ho ohnut do spravneho tvaru ale nepomohlo to, dvojklik to neodstranilo. Tak som to hodil do opravovne. Dufajme, ze bude sluzit este dlho. Lave tlacidlo sa najviac opotrebuva a ten opravar mi garantoval, ze vymeneny mikrospinac je absolutne novy. Takze skor ako kupa novej mysi za 80-90 euro som dal iba 10 a fungujem dalej.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)

Návrat na "Hardware všeobecne"