Zdravim.
Neviem ci je to spravna sekcia, kedze v sekcii Siete je ORANGE DSL, ale ja chcem riesit Telekom DSL...
Znamy starsi pan by bol rad v kontakte v vnuckami, tak chcel poradit aky net. Byva na dedine, jedine schopne riesenie tam je DSL.
Pevnu linku ma.. Zistoval som na 0800 123 456 ake moznosti ma, a bola mi ponuknuta moznost: net + telefon za 21€ s DPH... ked sa operator pytal ci to beriem, tak si "spomenul", ze dostavali nejake rodinne kupony, a ze ak este jeden ma, vie mi s "nim" pomoct.
Kedze som v telekome takisto dakedy davno predaval net, viem velmi dobre, ze to je len marketingovy psychologicky tah na to, aby som to vzal, lebo "kupon je len jeden" Takisto sa ludia klamali, bohuzial dost drsne, lebo ked kolegovi chybal pocet aktivacii, tak bol schopny povedat, ze body do t-klubu sa o rok daju vymenit za PC zostavu za 1sk (co bol totalne nezmysel, ale predal to takto...)...
A o co mi ide? Podla jeho slov ten rodinny kupon zahrna 3mesiace free internetu aj pevnej linky, s tym ale, ze 3 mesiace bude mat aktivny najvyssi program XL aj net, aj telefon, a po 3 mesiacoch mu ho automaticky znizia na tie, ktory si objednal /telefon S a net M/. Moja otazka - stretol sa v poslednej dobe niekto s niecim takym, a je teda mozne, ze to fakt bude mat za 21€ aj po 3mesiacoch, alebo to dopadne tak, ze odpadnem aj ja? TO je vec ktoru si nedokazem overit na linke, lebo su to take produkty, ze aj v zmluve to nebude jasne napisane /kto ma retencne ponuky, pozna/. Lenze toto nebola retencna ponuka, ale skor ponuka rovno z 123 456...
Proste, zo skusenosti viem, akym sposobom sa na predaji nanucovali veci, a obavam sa, aby to nebol aj tento pripad.. Ano, to je uz profesijna deformovanost.. Raz, ked som pokusal osud s Autoreklamou (uz po skusenosti v telekome) a ich prvotnom privitani: mame posledne 2 miesta!!! som sa otocil a odisiel /tak sa predaval aj net - na vasej ulici v deslame su posledne 2miesta na pripojenie k netu/...
Telekom - DSL ponuka?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Telekom - DSL ponuka?
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: Telekom - DSL ponuka?
no je to vec ktoru ak neches tahat pravnika asi len tazko vytipujes
bud to spolahnut sa na to ze ti to tak potvrdi a mat zaznam v telefone/helpdesku....ak to vyslovene potvrdi malo by to stacit
ale vykrutia sa aj z toho ked bdue treba
aj ked....
moja osobna skusenost je ta, ze ked mi ALE NA PREDAJNI ...BEZ ZAZNAMU dve ... osobne potvrdili viazanost pevnej linky/webu do xy 2015, ked prislo k ruseniu tak mi zrazu nebolo mozne najst dokazovy material ze mi to poivedali a samozrejme viazanost bola o 3mesiace viac
bud to spolahnut sa na to ze ti to tak potvrdi a mat zaznam v telefone/helpdesku....ak to vyslovene potvrdi malo by to stacit
ale vykrutia sa aj z toho ked bdue treba
aj ked....
moja osobna skusenost je ta, ze ked mi ALE NA PREDAJNI ...BEZ ZAZNAMU dve ... osobne potvrdili viazanost pevnej linky/webu do xy 2015, ked prislo k ruseniu tak mi zrazu nebolo mozne najst dokazovy material ze mi to poivedali a samozrejme viazanost bola o 3mesiace viac
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Toto je velmi take ze si mozu spravit co chcu
Inac nemas lahsie objednat cez net kde to budes mat "iste", pripadne orange ma teraz za kolko, 7€ ?
Inac nemas lahsie objednat cez net kde to budes mat "iste", pripadne orange ma teraz za kolko, 7€ ?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
3mes. vyssi program a kadeco zadarmo je bezna vec, poklikaj si objednavanie na telekom webe... ak ide o $$$, tak existuju nejake specialne programy predochodcov, treba si to pytat, na skype by to mozno stacilo, prejst na drahsi sa da vzdy
https://www.telekom.sk/cenovo-dostupne- ... e-seniorov
https://www.telekom.sk/cenovo-dostupne- ... e-seniorov
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
BTW, vlakno tu mame --> http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... it=telekom
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
slovanet tam nie je?, pripadne lokal poskytovatelia netu?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
bohuzial, je to taky "zapadakov" a nie ine ako dsl od telekomu tam nieje. jedine co tam je je pevna linka..
Spoiler: ukázať