Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
Ahojte, po reinstal win 10 mam problem pripojit s6 k pc. Predtym vsetko fungovalo bez problemov. Teraz aj po stiahnuti driveru usb samsung win. tel. nerozpozna ako predtym a nedaju sa z neho kopirovat data. Pc ukaze ze je zariadenie samsung android pripojene.
Taktiez ani smart switch sa nedokaze spojit s fonom...urcite to bude nieco s driverom...
za kazdu radu budem povdacny...
Dakujem
°°°°akurat som skusal na inom pc kde to predtym tiez fungovalo a na kt. sa nerobil reinstal windowsu. no ani tam to nefunguje...takze neviem °°°°
ked pripojim samsung a5 tak ta funguje bez problemov
možno Ti ostane len skúsiť obnoviť telefón do továrenských nastavení s vymazaním obsahu.. Ak to nepomôže, tak potom už len reklamácia.. Keď som ešte pracoval s reklamáciami MT stretol som sa, a asi zrovna pri samsungu, že konektor fungoval správne na nabíjanie, ale pri spojení s počítačom sa neobjavil obsah. Reklamáciu uznali, vymenili tento systémový konektor, následne to išlo úplne v poriadku.