Prajem príjemné sobotňajšie dopoludnie chaloši,
zastavte sa na pár minút, premýšľajte a položte si pár otázok:
1. Klikajú moje pršteky na mechanickej klávesničke ?
2, Mám ju aspoň rok alebo sa žiadna ruka nedostala tak nízko ?
3. Chcem naozaj vidieť ten link nižšie ?
Ak všetky odpovede boli Áno, tak na vlastnú zodpovednosť kliknite na link nižšie
https://drive.google.com/open?id=0B9Com ... kpNZjJsZ0U
Hej, ešte žiješ ? Tak už aj vyberaj tie klávesy, schmatni vrece špiliek do uší, nejaký technický lieh/benzín alebo inú fajnotku, ktorú po večeroch popíjaš, stlačený vzduch a čiň sa...Ja po pol hodine som sa dostal do tohoto štádia
https://drive.google.com/open?id=0B9Com ... GxmR2JOMm8
A jo, vidím, že ani "Po" to nie je kóšer ale ja som to potom ešte raz fúkol so stlačeným vzduchom a už to bolo lepšie
Prosím, berte to len ako pripomienku, že niektoré veci treba čistiť a udržovať v hygienickom poriadku A ak by ste tieto humusy náhodou odfotili, tak ich tu linknite, ja by som sa na to rád určite celkom rád pozrel
Ako môj otec hovoril - Raz za rok si tú klávesnicu vyčisti!
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ako môj otec hovoril - Raz za rok si tú klávesnicu vyčisti!
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Ako môj otec hovoril - Raz za rok si tú klávesnicu vyčis
pravdu povedat, si asi este nevidel spinavu klavesnicu
ten hrozivy link je podla mna este stale relativne cista klavesnica
ten hrozivy link je podla mna este stale relativne cista klavesnica
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
asi tak no ja keĎ som svoju starú čistil po XY rokoch, tak vyzerala presne takto,... obrazok je z googlu, lebo svoju som radšej ani nefotil, ale vyzerala presne tak , vlasy, prach, omrvinky ...
https://michieltramper.com/wp-content/u ... yboard.jpg
https://michieltramper.com/wp-content/u ... yboard.jpg
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
hento je este velmi jemne zaspinena klavesnica
na toto je uplne jednoduche riesenie ktore praktizujem uspesne uz niekolko rokov - pravidelne pri kazdom vysavani nasadit na trubku vysavasa ten uzky kefovy nadstavec a pobehat klavesnicu a nic take ako na obrazkoh vyssie sa neudeje a neuskodi to ani klavesnici = ziadne rozoberanie klavesnice, ziadne extra zdlhave cistenie, takmer ziadna praca navyse.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hod mi fotku toho nadstavca na vysavac pls. ak vies.
inac ta spina ani podla mna nic neni, ja v robote vacsinou len otocim klavesnicu raz za mesiac a vytrieskam z neho spinu, byva to tak za hrst, horsie je to s vrstvou spiny na klavesach samotnych. ale zas ja nad klavesnicou pravidelne ranajkujem, obedujem, striham nechty a pod. takze stav tomu celkom zodpoveda.
inac ta spina ani podla mna nic neni, ja v robote vacsinou len otocim klavesnicu raz za mesiac a vytrieskam z neho spinu, byva to tak za hrst, horsie je to s vrstvou spiny na klavesach samotnych. ale zas ja nad klavesnicou pravidelne ranajkujem, obedujem, striham nechty a pod. takze stav tomu celkom zodpoveda.
vyzera velmi podobne tomuto
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
take ziadny z mojich vysvacov nema....