ahojte, rozmýšlam že by som zakúpil nejaky subwoofer k repro čo mám doma - mám tento set kuk a tento receiver kuk , rád by som bol keby to bola značka Wharfedale aby to všetko spolu ladilo (ale nie je to nejaká dôležitá podmienka) ale čierna farba musí byť to už by bol moc mix, kludne aj používaný, čo by ste mi odporučili aby to nebol nejaký "shitik" ale ani nejaky overkill k repro ktoré mám
diky
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONEiPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
tak za tie € môžem kupiť aj WHARFEDALE SPC-10 pripadne SPC-8 o kilko lacnejšie a mal by som to všetko rovnake - dizajnovo keby sa zmestím do tých 250 - 300 bolo by to fajn ak ne tak vezmem asi ten spc-8 prípadne 10
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONEiPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
ak nevadi ze 3dB su DVOJNASOBOK povodnej hodnoty, tak potom naozaj nic moc.
V mojom ponimani dosiahnut dvojnasobok - teda 3dB rozdiel - oproti povodnemu rieseniu je moc pekny vysledok. Neriesim teraz ci su tie frequency responses objektivne alebo nie, neriesim ci audiovyrobcovia oyebavaju ako automobilky na spotrebe.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.