V niektorých situáciách mi vypisuje blbosti. Napríklad keď chcem v doplnku SpeedDial vytvoriť náhľad obrázku, tak mi vypíše:
- Vo vašom prehliadači máte zakázaný javascript. Ak chcete používať portál bla-bla-bla
Ale prehliadač mi tú stránku zobrazí bez akýchkoľvek problémov. A javascript mám zapnutý ...
Alebo pri väčšine katalogizačných programov - Ant Movie Catalog atď. mi po zobrazení napríklad http://www.csfd.cz stránky vyskakovali vkuse okná:
- V skripte na tejto stránke sa vyskytla chyba. Chcete pokracovat v spustani skriptov na tejto stranke?
ANO NIE
Prehliadač zobrazuje stránky normálne, ale ak sa stránka zobrazí cez nejaký program alebo doplnok, tak vyhadzuje takéto chyby. Pred tým mi nič také nerobilo ani s doplnkami ani so žiadnym programom.
Ťažko povedať čím sa to pokazilo. Rozmýšťal som preinštalovať JAVU, ale zas sa bojím aby som si to ešte viac nepokazil ...
Problém s Javou v niektorých situáciách
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Problém s Javou v niektorých situáciách
javascript nie je java, vyskusaj iny prehliadac
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2