Chalani, ked uz sa tu spustila tato debata a mam velmi podobnu otazku, tak sa pripojim. Tiez hladam nieco max tak okolo 50€ (kludne aj menej) a prave ze nech je to z cudziny (chap Ciny

) - nakupujem odtial uz pomaly vsetko a za tie ceny a kvalitu (aj spolahlivost shopov), aku vedia ponuknut oni, tak na slovensku nehrozi...
Hladam nejake spunty k telefonu (MiNote Pro, takze kvalita vystupu dost dobra), nech maju ovladanie+mic (kedze k telefonu), pocuvat sa na tom bude vlastne dokopy vsetko - hlavne soundtrackova hudba (co je vlastne mix vsetkeho), tiez elektrika (tanecna), trochu rock a znacne prehravanie filmov.
Doteraz som mal tie posledne Xiaomi
http://m.gearbest.com/earphones/pp_261864.html - kupene boli skor kvoli znacke nez ze by som si na ne nejak vo velkom presiel recky a podla toho vybral, ale priznam sa, bol som s nimi celkom spokojny. Akurat mi ich pred nedavnom ukradli a teda hladam k telefonu nieco dalsie. Kludne si znova kupim tie Xiaomi (dnes uz maju aj smiesnu cenu), ale predpokladam, ze mi poradite aj nieco lepsie

Dik