ahoj kolegovia.
popisem problem.
PC sieti, pripojeny do domeny, vsetko ok.... zrazu nechce prihlasit a vypisuje hlasku:"
Vztah dovery medzi pracovnou stanicou a primarnou domenou zlyhal."
a neda sa pripojit. vytiahnut sietovu kartu - enter a prihlasi a zasunut sietovu kartu......
a teraz sa pytam, kde zlyhal tento vztah? neda sa mi prhlasit, ani vlozit noveho uzivatela do domeny, ani premenovat pc a zmenit jeho profil.....
server a ine veci, users funguju uplne v poriadku... klop klop klop
Domena, PC v domene a ich vztahy
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Domena, PC v domene a ich vztahy
he?vytiahnut sietovu kartu - enter a prihlasi a zasunut sietovu kartu
Co som sa stretol s podobnou hlaskou, tak to koncilo bud reinstalom (na uz prednastavenych pc pre danu domenu)
alebo resetom ci vymazanim a kompletnym znovuvytvorenim daneho domenoveho konta.
Nikto nemal cas to riesit a toto bolo najrychlejsie a najjednoduchsie.
Inac je okolo toho dost infa na webe, co je hodne divne ze ako admin, ktory sa o toto stara, si vobec neskusil vyhladavat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
veru skusil, ale nenasiel som relevantnu odpoved a vela som aj vyskusal. ale na inom PC mi konto ide bez problemov prihlasit do domeny.
Ten PC máš korektne v doméne? Ak usera prihlási na inom PC, problém bude vo vzťahu PC -> domena. Skús PC odobrať z domeny, vytvoriť nove meno v domene a znovu pripojiť k domene.