PS:Viem naisto ze nikto z rodiny to nebol.Uz som pre istotu aj stiahol ConMet...
Mam rovnaku skusenost.miso23 napísal:,mi prisla nejaka moooc velka faktura za jun.1772 MB nad limit,ale to vobec nie je mozne!!!Podvodne pripojenie to byt nemoze,comp mam aj tak zapnuty len ked mozem byt na nete(16:00-24:00 -DSL Entry),a audiotex je zablokovany!Mohol spravit chybu T-COM?Stretli ste sa s niecim podobnym?Da sa to nejako reklamovat or what???
PS:Viem naisto ze nikto z rodiny to nebol.Uz som pre istotu aj stiahol ConMet...
k tomu by som povedal len tolko, ze je to orientacne = na stokuCrakeN napísal:hmmm, neviem, t-com ma na stranke taku srandu, kde sa prihlasis, a presne ti da, kedy si kolko stiahol ... over si to podla toho ...
tak neviem ci to bola narazka na mna konkretne alebo vo vseobecnosti, bo ked som to vo februari 2006 objednaval, tak bola to dobra volba - cena/rozsah sluzbyshiro napísal:Co my na to? Nepouzivat maximalnu blbost nazyvanu "ïnternet s limitovanym mesacnym objemom dat" ...take daco mi nikdy do domu nesmelo. Sak dnes mame pausalov poprdel a neobmedzenych, a niekto je este aj dnes tak blby, ze si zapoji takuto blbost? Jezisi....