moja idea je nasledovna: Aktualne pouzivam Xonar U3 tak, ze je zapichnuty v USB porte vzadu v bedni, v nom su pichnute microlaby. Mam vsak na klavesnici audio vstup pre mikrofon a sluchadla, ktore pouzivam na KOSS, z klavesnice su audio zapichnute vzadu v bedni do zvuku z maticnej dosky. Funguje to tak, ze ked idem hrat, prepnem zvukovku (vypnem xonar / aktivuje sa maticna). Toto mi uz miestami lezie na nervy a hlavne pri hrani nepouzivam xonar, co je nahovno

Je nejaka moznost, aby som pouzival jacky na klavesnici tak, aby zvuk prechadzal aj xonarom, ale zaroven nemusel neustale odpajat microlaby? Mam namysli nejaku redukciu alebo co. Zase nechcem mat xonar polozeny na stole a s nim milion kablov.
Preto ma napada, ci sa mi neoplati kupit novu internu/externu zvukovu kartu, ktora by mala 2 vstupy (repro/sluchadla) a mikrofon. Zacinam to riesit preto, lebo som planoval kupit nove sluchadla (cloud / cloud II) ale aktualne mam z maticnej zvukovej zvuk tak slaby, ze idem najpv riesit toto (navyse, zvyk pri 100% je v sluchadlach dost slaby - mozno su tiez aj tie koss nie boh vie co)