CI modul pre LG TV
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
CI modul pre LG TV
Zdravím, chcel by som kúpiť ten modul CI/CA ?? neviem presne ako sa to označuje do Tv. ide konkrétne o LG 32LN575S. Samozrejme HD máte nejaké skúsenosti ? viem že nie každý pracuje s každou tv a kartou, kartu mám Skylink neviem teraz presne akú ak je treba upresním ale musím ju nájsť
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: CI modul pre LG TV
Televizor ma podporu DVB-S2, ma podporu CI, takze jednoducho kupis Skylinku CA kartu (Irdeto - https://www.alza.sk/smit-ca-modul-irdeto-d280842.htm ), do nej vlozis tvoj Skylink modul (to je ta karta co uz mas, co vyzera ako kreditka) a cele to vlozis do TV, nasledne uz iba spustis ladenie na TV.
Az take jednoduche to zas nie je. Nie kazdy TV si rozumie s kazdym modulom.
-
- Používateľ
faugusztin , ja sa nepýtam ako to funguje, ja viem ako to funguje, skylink kartu mám ale pýtam sa na konkrétny modul ktorý kúpiť, pretože ako hovorí kolega nie všetko si so všetkým rozumie, preto som zvedavý či niekto nemá nejaké skúsenosti s konkrétnymi značkami napr.
Skylink odporuča pre LG Neotion moduly.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Jan, 2014, 17:37
Ja používam v mojej LG TV so Skylink kartou tento modul https://www.alza.sk/technisat-technicry ... d=18856840 a funguje bez problémov.
Ja osobne mám modul SMIT ktorý mi odporučili v Nay kde som kúpil aj TV (na nete odporúčali iný modul), funguje bez problémov. Ale to bolo k staršej LG 42LM620s. Ono zase teraz nie je problém, cez net kúpiš, vyskúšaš a ak nepôjde na 100% bez problémov do 14 dní vrátiš
-
- Používateľ
Ako pozerám tak tie moduly sú už na tom asi lepšie ako to bývalo, asi to spravím tak ako hovorí wingo kúpim z alzy a ak nebude dobrý tak ho pošlem naspäť. čakal som že to bude horšie ale ono ako pozerám tak sú len nejaké 3 typy/značky tých modulov tak snáď sa trafím
Podľa toho čo znamena lepšie. Ono to v zasade funguje, ale stale su kombinacie modulu - TV, kde nefunguje nejaka "blbosť". Nenaladiš nejake kanaly, nejde HD atd. Fora su stale plne dotazov.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
mam odskusane Neotion, Technisat aj SMIT a jednoznacne SMIT, Neotion vypadaval a bol neskutocne pomaly, Technisat je pomaly ale funguje ako tak spolahlivo, SMIT je ako ked porovnas Pentium a i3 .. niekto rozdiel vidi, niekto nie