Inside
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Inside
davam do pozoru tuto drobnu hru, hral som sice zatial len demo ale strasne ma to vtiahlo. v reckach pisu ze moc dlho to nie je a ze radsej pockat na nizsiu cenu ale ze oplati sa. tak kto ma rad temne indiovky sup sup vyskusat aspon demo (na pravej strane download demo) - http://store.steampowered.com/app/304430/
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Inside
hej, dlho po nom pokukujem, vyzera to ako kvalitna jednohubka ako bolo Limbo. az na tu cenu, ale mozno bude vianocna akcia
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
no na g2a to maju za 13, ale takych 10 by sa mi pacilo viac
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
som sa do toho pustil cez vikend, ak by som to mal rychlo zhrnut, tak mi napada iba toto:
musim si este precitat nejake interpretacie o co tam islo + skusim sa dostat k tajnemu koncu (alebo to iba kuknem cez youtube). inac sa mi nepacila obtiaznost, resp. neustale umieranie v hre. zomrel som asi min. 150x, problem je ze hra priamo navadza na styl pokus-omyl, proste pojdes, umries, zistis ze nieco si mal urobit niekde inde a ides znova. trosku to kazi atmosferu a po piatom umreti za sebou som stratil emocialnu vazbu s chlapcom, aj ked pri tom konci by som to asi stratil tak ci tak.
musim si este precitat nejake interpretacie o co tam islo + skusim sa dostat k tajnemu koncu (alebo to iba kuknem cez youtube). inac sa mi nepacila obtiaznost, resp. neustale umieranie v hre. zomrel som asi min. 150x, problem je ze hra priamo navadza na styl pokus-omyl, proste pojdes, umries, zistis ze nieco si mal urobit niekde inde a ides znova. trosku to kazi atmosferu a po piatom umreti za sebou som stratil emocialnu vazbu s chlapcom, aj ked pri tom konci by som to asi stratil tak ci tak.
Spoiler: ukázať