Novy dual-sim
Novy dual-sim
Otec hlada novy telefon na vianoce a ja sa v tych androidoch uz vobec neorientujem preto sa obraciam na vas.
Poziadavky-
-dualsim
-nie extremne velky obraz
-vacsia vydrz baterie
-slot na pamatovku vyhodou
-solidny fotoaparat
Cenova predstava okolo 250-300 Euro ... existuje nieco take co by vyhovovalo? pracuje na stavbe preto pocitam s nalepenim tvrdeneho skla a poriadneho krytu.
Poziadavky-
-dualsim
-nie extremne velky obraz
-vacsia vydrz baterie
-slot na pamatovku vyhodou
-solidny fotoaparat
Cenova predstava okolo 250-300 Euro ... existuje nieco take co by vyhovovalo? pracuje na stavbe preto pocitam s nalepenim tvrdeneho skla a poriadneho krytu.
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Re: Novy dual-sim
Honor 7, alebo ak zvysis rozpocet tak Honor 8
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
moto G4 plus len to uz je 5,5 ak by nevadilo
tie honory su zdielane dual sim bud 2 sim alebo sdhc(x)
tie honory su zdielane dual sim bud 2 sim alebo sdhc(x)
Spoiler: ukázať
- Ghost
- Používateľ
Jo mas pravdu, aj ked sa to da kutilky vyriesit
Kazdopadne Huawei/Honor su jedine telefony co poznam (moze ma niekto doplnit) co maju duail sim full active a to je hlavne pri dolezitych pracovnych hovorov na nezaplatenie
Kazdopadne Huawei/Honor su jedine telefony co poznam (moze ma niekto doplnit) co maju duail sim full active a to je hlavne pri dolezitych pracovnych hovorov na nezaplatenie
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
lenovo je ako na tom s aktualizaciami? po roku to vypinaju? plus je moznost na androide ten odtlacok prsta vypnut? ze odomknem len posunutim?
// teraz pozeram ze aj to je 5,5" ... pozrem sa s nim kdesi v ZA na 5.5" ze co povie na velkost ale to bude uz zrejme velke a v praci neprakticke ... nieco mensie viete odporucit?
// teraz pozeram ze aj to je 5,5" ... pozrem sa s nim kdesi v ZA na 5.5" ze co povie na velkost ale to bude uz zrejme velke a v praci neprakticke ... nieco mensie viete odporucit?
- Ghost
- Používateľ
Uz som
pozeral p9 lite alebo ten honor 7 ... to je strasne velke ... na stavbe neprakticke 5,2" display... a nic normalne do 5" nevidim... to uz moze ostat na starom desire 500 dualsim
hmm nevyzera zle ... 32gb verzia za 170 ... sice slabsi cpu ale zato 4100 baterka by mohlo byt fajn... tak co myslite? vziat to?
tiež som ho mal v hľadáčiku HW slušný
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ja ho mam kludne sa pytaj 3gb/32gb ... ten hybridny slot sa dá oklamať aby šla naraz aj pam. karta aj 2 simky
____
možno by som počkal na redmi 4
____
možno by som počkal na redmi 4
mp3.sk naskladnuje redmi 4 v piatok ... objednam teda ten ... Dakujem
ja pierdole ... teraz som si az debil vsimol ze on ma len 2GB ram ... ta 3s mala 3gb neviem preco som automaticky cakal ze aj tento bude mat ... nehat to? ci vymenit ho za redmi 4 pro 32gb ... ten ma 3GB ram (a silnejsi kusok CPU)... je 2GB na android malo?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ked mas moznost urcite vymen, ramky nikdy nie je dost. najma ak to co mas vyhliandute redmi 4 ma Snapdragon 625 - tej je uplne ina kategoria vykonovo a spotreba mensia ako Redmi 3s