Tak monitor je doma. Musím konštatovať, že veľkostne aj rozlíšením je to akurát. Vlastne rozlíšenie je úplne v pohode vôbec nevidno raster.
Len ako vždy, ja musím nájsť chyby. Vlastne ich ani veľmi hladať netreba lebo udrú do očí aj menej skúsenemu, čo je v nesúlade s tým, čo o tom píšu po nete. Ale ak na sivej ploche, zelenej (dota) kurzor prenasleduje duch A to nemusím hýbať ani nejako extra rýchlo, tipujem to na odozvu prípadne inputlag, ktorý namerali niekde okolo 29ms. S monitorom idem na gaming mode kde sa zapne aj 70Hz, lebo v inom mode ešte sa do toho pridá trhanie pohybu už pri pohybe na ploche. čiže, teraz to best. Pustím spretú dotu, nech mám vysoké fps aj na 1440p. Ehm, už len pohyb po mape bol taký sekaný, čo by neprekusol asi najtolerantnejší hráč. Skúsil som crysis 2. Nastavím to aby to šlo aspoň 60 fps priemer a nehrá sa mi dobre. Nejaké to je mázle aj pri týchto fps. Budem úprimný, pred 8mymi rokmi som kúpil šunku monitor z trubicami tn panel. po ôsmych rokoch som čakal aspoň nejaký pokrok. Ale na mojom starom monitore mi bežne stačilo 40-50fps a hrala bola naprosto plynulá. Tú ma niečo irituje ak keď to ide 70fps. Dám ešte šancu druhej grafike, ktorá má viac výkonu a podporuje freesync. Zatiaľ to vyzerá na vratku

. Babo raď niečo okolo tejto ceny 350-400€ max. Asi vytrpim TN panel ale menšiu uhlopriečku asi nie

Ani avízovaná čierna nieje žiadna sláva. Btw. ako aktivujem profil z jednej recenzie? Aby bol v gaming mode?