No, TT pekne okopírovalo 900D + Caselabs. Ale za tie peniaze prečo nie. Kvalitu posúdiť podľa fotiek neviem. Vadí mi tam iba jedna vec a to je nespočetné množstvo dier - mám na mysli motherboard plate.
Nad kombom pumpy + expy si nerozmýšľal ?
Čo sa týka Hardtubes, podľa mňa negatíva nemajú žiadne, ak teda nerátam to, že je s nimi viac roboty ako so soft tube. Potom oproti soft tube majú iba pozitíva. Ja mám napríklad v aktuálnej zostave kombináciu, kde v prednej časti sú trubice a v zadnej hadice ale nemám s tým moc dobré skúsenosti, keďže na hadiciach sa mi začal robiť nejaký zelený povlak. Asi to bude plasticizér. V okruhu je Mayhems Blueberry a hadice sú od Promochill Advanced LRT (teda tomu nerozumiem). Samozrejme s uhlovými fitingami je to jednoduchšie ako robiť ohyb. Čo sa týka trubíc, tu máš na výber PMMA alebo PETG. Osobne u mňa je víťaz PETG - dá sa strihať, lepšie sa tvaruje, sú menej náchylnejšie na rozbitie.
K Fitingom, Bitspower je asi TOP, ja používam Coolforce od nanoxie, nemám s nimi najmenší problém kvalita spracovania je super a dizajn mi vyhovuje. Netiekla mi zatiaľ ani jedna a to ich mám doma cca v hodnote 500€. K nim treba 12/10mm trubice, na ohýbanie sú lepšie 13/10 kvôli hrúbke steny ale dá sa tvarovať aj 12/10.
Inak tiež skôr uprednostňujem HardTubes - viac sa mi to páči, každopádne je kopec pekných zostáv s hadicami. Pri builde WC je čakanie normálne, nejak som si zvykol. Predsa len je to menej predávaný tovar s celkom dosť širokým výberom, tak sa nedá mať na sklade všetko. Či ísť do ohybov alebo kolien neviem, záleží to od teba na čo sa cítiš a čo sa ti viac páči. Teším sa na ďalšie fotky