5,5-5,7" android do 300€
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
5,5-5,7" android do 300€
co by ste odporucili ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Re: 5,5-5,7" android do 300€
rozmyslam nad lumiou 950 xl a chcem to porovnat s droidom za rovnaku cenu..kedze sa do droidu nevyznam,necham si poradit
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ako cerstvy odidenec od WP ti len mozem odporucit neporovnavat to .. Lumia bude rychla, budes zvyknuty na system a to je tak vsetko. Na OP3 mi ide vsetko co mi treba, ale stale som si nezvykol na Launcher (uz som skusil viacero) a celkovo pocit zo systemu zatial nic moc, ale nepada to a je to rychle. Svokre sme kupovali Lenovo P2 a nemozem povedat, ze by ten telefon v niecom zaostaval, akurat jej vydrzi 4 dni na baterke a mne den fotak ma otrasny oproti Lumii, ale ten jej moc netreba a appky su dolezitejsie
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Nejak som ta nepochopil s tým,aby som to neporovnaval
Samozrejme ze by som siel najradšej do Lumii,len sa bojím ze ich ms zas odstrihne,ked pride a niecim novym.
U droidu sa zas bojím,ze ofic systém tam bude dodávaný krátko a budem si najnovsie buildy inštalovať sam nejakými fintami
Samozrejme ze by som siel najradšej do Lumii,len sa bojím ze ich ms zas odstrihne,ked pride a niecim novym.
U droidu sa zas bojím,ze ofic systém tam bude dodávaný krátko a budem si najnovsie buildy inštalovať sam nejakými fintami
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Niekedy velmi davno som chcel tiez mat nonstop up-to-date fw, teraz mi to uz je jedno a divim sa, ze ludom este zalezi tak na tom, aby mali najnovsi Davnejsie to malo zmysel, Android sa vyvijal bolo to nove. Aktualne je uz v takom stave, ze vsetko nove co maju posledne verzie je viac menej iba doplnok, bez ktoreho sa zaobides (viac menej!). Mam 3rocny m1 note, android tam mam 5nieco, a je mi to jedno. Robi sa 6tkovy zatial je len v bete. Vsetko funguje ako ma, je rychly a pod. Pokial kupis novy fon, ktory nema viac ako pol roka, mozes cakat par updatov - potom to pada a dalsie updaty sa robia pomalsie a pomalsie (Vzdy vsak max 2 roky od vyroby, potom sa to rusi komplet). Pokial na tom tak velmi zalezi, ostava kupit si iba Nexus tot moj nazor
a aby som aj poradil k fonu: nieco cinske, meizu / xiaomi - do 300 eur su tam vlastne iba klony medzi znackami, tento tyzden sa riesila v podobnom vlakne mi5, vyzera OK, popripade m3 note a pod.
a aby som aj poradil k fonu: nieco cinske, meizu / xiaomi - do 300 eur su tam vlastne iba klony medzi znackami, tento tyzden sa riesila v podobnom vlakne mi5, vyzera OK, popripade m3 note a pod.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Tých xiomi sa nejak bojím,ze tam budem musieť hneď nieco preinstalovavat.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Nic netreba preinstalovavat, ani na meizu. Popripade napis nieco specificke ... z mojho okolia maju meizu m1, m2 a m3 note asi 6 ludia. Xiaomi asi 3 - vsetko bezproblemov a max spokojnost.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ta toto ma predajca v popise mi5 napr
mimo ine,mi5 je maly..a redmi note 4 este nema b20 ltemenu je v slovenčine
•skuseným užívateľom odporúčame požiadať Xiaomi o odomknutie Bootloadera a následne inštaláciu CZ/SK MIUI
•odomknutie Bootloadera a inštaláciu novej ROM nepovažujeme za porušenie záručných podmienok
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
v kazdom pripade tebe asi ide hlavne o tu slovencinu, a kedze pisu, ze menu je po slovensky tak nevidim problem
ja som sa na mojom fw este nedotkol, netrebalo
ja som sa na mojom fw este nedotkol, netrebalo
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- mArtinko5MB
- Používateľ
To vidim prvy krat
Ak je nevyhnutne pouzivanie LTE, tak je to trosku tazsie s fonmi z ciny ... pouzivam LTE od 4ky a na m1 nemam problem.
Ak je nevyhnutne pouzivanie LTE, tak je to trosku tazsie s fonmi z ciny ... pouzivam LTE od 4ky a na m1 nemam problem.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
s lte by problem nebol..napr tmobil ma vacsinou len vyssie frekvencie lte a tie mi5 vie pouziat
14.2 maju predstaiť Xiaomi Redmi Note 4X mohla by mat uz aj 800mhz pásom ale isto to nie je..
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mozes kupit Xiaomi Redmi Note 3, ten ma podporu B20 a aj vykonovo je na to lepsie ako Note 4. Pripadne nejake Umi Max apod., tam b20 tiez je.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ja som tiez najprv porovnaval, ze v com je lepsi OP3 vs 950XL, ale tym ze je to iny OS, nemas velmi co na tom porovnat. Ozaj jedine ten fotak, lebo dialer ("telefon") ma pomaly kazdy vyrobca vlastny, aplikacie predinstalovane kazdy ma inak a treba si bud dlho vyberat alebo si jednoducho zvyknut. Chudoba WP10 a ta nestabilita ma len utvrdili v tom, ze MS prioritou tie telefony niesu a nebudu este dlhu dobu, takze kupit v podstate stary model na ktory kaslali uz pred rokom mi nepride ako rozumny krokPer napísal:Nejak som ta nepochopil s tým,aby som to neporovnaval
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Cize mi lumiu neodporúčaš aj ked stoji 290