Bezdrotove a pohodlne sluchadla
Bezdrotove a pohodlne sluchadla
Ahojte,
viete niekto poradit nejake dobre, bezdrotove sluchadla k pc, pripadne telke?
Pozeram po tomto https://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-rf865rk/
Mam teraz jedny bluetooth, ktore maju vsak dosah realne tak 5m, a hlavne su skor na mensie a priemerne hlavy - Sony MDR-ZX220
Idealne do tych 70-80eur.
Hlavne poziadavky, ktore musia byt: 1. pohodlne, 2. na velku hlavu
viete niekto poradit nejake dobre, bezdrotove sluchadla k pc, pripadne telke?
Pozeram po tomto https://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-rf865rk/
Mam teraz jedny bluetooth, ktore maju vsak dosah realne tak 5m, a hlavne su skor na mensie a priemerne hlavy - Sony MDR-ZX220
Idealne do tych 70-80eur.
Hlavne poziadavky, ktore musia byt: 1. pohodlne, 2. na velku hlavu
Re: Bezdrotove a pohodlne sluchadla
Co sa pohodlia tyka, nikto nema tvoju hlavu, tak tam ti presne nikto neporadi. Vela v tejto kategorii nevymyslis, na Sennheiser ktore su v tomto najdalej nemas rozpocet.
Tieto Sony maju analogovy, radiovy prenos, tak tam s nejakym rusenim a sumom treba ratat. Mozno skor AKG K915.
A hlavne pozor na to k akemu Tv to chces. Aby mal analogovy vystup, niektore nove uz totiz ziaden nemaju, ani sluchadlovy.
Tieto Sony maju analogovy, radiovy prenos, tak tam s nejakym rusenim a sumom treba ratat. Mozno skor AKG K915.
A hlavne pozor na to k akemu Tv to chces. Aby mal analogovy vystup, niektore nove uz totiz ziaden nemaju, ani sluchadlovy.
Rozumiem, skusit musim...
Co je najlepsie bezdrotove spojenie? Bluetooth?
TV vystup ma..
Co je najlepsie bezdrotove spojenie? Bluetooth?
TV vystup ma..
Ono je to u TV komplikovane. Nie kazdy TV ma BT a nie kazdy (ak aj BT ma) podporuje pripojenie sluchadiel. A ak aj pripojis sluchadla, uz nepripojis nic ine (napr. klavesnicu...).
A zas tie televizne sluchadla maju dokovaciu stanicu, ktoru pripajas k tv kablom, zaz ale nie kazdy TV ma analogovy vystup.
Este sa to da teoreticky riesit BT sluchadlami a nejakym externym BT vysielacom, ale to sme zase u toho ze sa to pripaja kablom a plati druhy odstavec.
Takze vsetko zalezi od toho co za TV to je a ake moznosti ponuka, pripadne ci tam mas nejaky stb atd.
A zas tie televizne sluchadla maju dokovaciu stanicu, ktoru pripajas k tv kablom, zaz ale nie kazdy TV ma analogovy vystup.
Este sa to da teoreticky riesit BT sluchadlami a nejakym externym BT vysielacom, ale to sme zase u toho ze sa to pripaja kablom a plati druhy odstavec.
Takze vsetko zalezi od toho co za TV to je a ake moznosti ponuka, pripadne ci tam mas nejaky stb atd.
TV mi podporuje au aux, aj berie bluetooth usb adapter, takze mam oboje.
Skor moja otazka smeruje, co je lepsie - radiove spojenie alebo bluetooth, alebo co bude mat najkvalitnejsi prenos zvuku?
Skor moja otazka smeruje, co je lepsie - radiove spojenie alebo bluetooth, alebo co bude mat najkvalitnejsi prenos zvuku?
BT adapter podporovat moze, len ci podporuje aj prenos dat zvuku a potrebne kodeky. To rozhodne nie je automaticky. Sluzi to hlavne na pripojenie klavesnice, mysi, 3D okuliarov u 3D TV. Sluchadla kazdy TV s BT nepodporuje.
Kazdopadne ostal by som u konceptu so zakladnou a nie BT sluchadiel. Za tie prachy aj tak ziadne normalne BT nenajdes. A uz vobec nie overear aby to bolo pohodlne k TV.
Kazdopadne ostal by som u konceptu so zakladnou a nie BT sluchadiel. Za tie prachy aj tak ziadne normalne BT nenajdes. A uz vobec nie overear aby to bolo pohodlne k TV.
Funguje mi to, mam to odskusane.
Asi sa zasa budem drzat toho ze niesom taky bohaty aby som si kupoval lacne veci...Co najkvalitnejsie sa mi zmesti do 150eur?
Asi sa zasa budem drzat toho ze niesom taky bohaty aby som si kupoval lacne veci...Co najkvalitnejsie sa mi zmesti do 150eur?
Tak aj ked ti to funguje, stale plati ze do tych 80€ dobre BT sluchadla nie su.
Za 150€ uz je aj Sennheiser. Dobre su RS 165.
Z BT sluchadiel Mee Audio Matrix 2.
Za 150€ uz je aj Sennheiser. Dobre su RS 165.
Z BT sluchadiel Mee Audio Matrix 2.
Zdravim, nedavno som presne toto riesil s otcom a kupili sme nakoniec Lamax Blaze. Funguju na BT a ten dosah je realne do tych 10 metrov ako pisu na strankach . Navyse ich zozenies do 50 eur takze uplne v pohode.
A su supraauralne takze na domace pouzitie nepohodlne a hraju nahovno.
lamax je taka jedna ceska radoby firma, mam s nimi negativne skusenosti, asi si uz robi aj takto reklamu...