nazdar
skylink zas zvysili a rad by som sa opytal miestnych znalcov
mam abcom450hd uz po zaruke
dedo ma abcom 600hd v podstate novy
cize investicie uz su a skoda by bolo masiny vyhodit ked uz su
byvam v mieste kde na dobry signal uz potrebujem aspon 100vku parabolu, mam aktualne 80tku
ale ide to....
a teraz otazka
aj ked je zrejme skylink furt najlacnejsi, ten pristup ma uz nasral
viete poradit alternativu?
cosi som zacul o linuxe ale neviem co s nim
astra s eurosportom a pod by bola takisto
cez web to este asi nerisknem, optiku tu nemam a dsl mam aj po garancii orangu ze to bude 6megabit, ledva 4
dik
nahrada skylink
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
nahrada skylink
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Re: nahrada skylink
Cardshare. Za par eur mas vsetky programy. Na 600HD pojde urcite a prepokladam, ze aj na 450HD.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Cardsahring pôjde na oboch, mám 450ku a 650ku(čo je v podstate o niečo lepšia 600) a všetko ide ako má, len si treba vybrať správny server v prípade nejakých otázok mi môžeš aj poslať SS.
Spoiler: ukázať
Tiež ficim na cardsharing no problémov lacný primac Amiko HD RE. Na Skylink som sa viprdol a keď ma otravovali už asi XY krát pani som povedal že radšej si budem platiť cardsharing od dakeho ukrajinca ako vám platit to výpalné bola ticho zložila.
Inak ak sa tie dva primace nachádzajú v tomto istom dome a majú LAN môžeš ich spojiť káblom a platiť skylinku len jednu kartu a v primacoch nastavis homecardsharing a môžte mať na oboch jednu kartu ja som to robil u babky kde majú try primace a funguje to super.
Inak ak sa tie dva primace nachádzajú v tomto istom dome a majú LAN môžeš ich spojiť káblom a platiť skylinku len jednu kartu a v primacoch nastavis homecardsharing a môžte mať na oboch jednu kartu ja som to robil u babky kde majú try primace a funguje to super.