poriadne sa nedostanem do Winu
- matej21
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
poriadne sa nedostanem do Winu
po brutalnom precasovani ramky,viz. starsi Topick,som dal v A64tweakri aby nastavenia spustal pri starte winu,jeden den mi to ten program nenacital,tak som to nechal tak,a teraz,ked zapnem pc,tak uz so vo wine,ale po par sekundach bud zamrzne,alebo sa resetne,myslim ze to bude tou ramkou,co teraz,ked ten A64tweaker tie nastavenia asi nacitava stale ?,teraz bezim na starom pc
- matej21
- Používateľ
neviem ako spustit pc v nudzovom rezime,a to ked som v nudzovom rezime,tak mozem pracovat s programami??? - aby som odstranil ten A64tweakerQ-Axis napísal:A zamrzne ti to aj keD ides do Win v nudzovom rezime? Neda sa to tam potom v A64tweakeri nastavit na povodne hodnoty?
Naposledy upravil/-a matej21 v St 19. Júl, 2006, 09:48, upravené celkom 1 krát.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Do nudzoveho rezimu sa dostanes stlacenim F8 pri bootovani OS. Tam si to vyberies z ponuky. Potom (ak ti to nespravi to iste) mozes odinstalovat ten A64 tweaker, alebo v nom nastavit nejake primeranejsie casovania.matej21 napísal:neviem ako spustit pc v nudzovom rezime,a to ked som v nudzovom rezime,tak mozem pracovat s programami??? - aby som odstranil ten A64tweaker
EDIT: alebo sprav to, co ti radia kolegovia vyssie odo mna
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
- matej21
- Používateľ
hlasim sa UZ NIE ZO STAREHO PC,vsetkym vam dakujem za rady,stacilo lem spustit pc v nudzovom rezime a odstranit ten A64startup.ini (asi tak),som aspon o trochu mudrejsi,viem ako sa mam dostat do nudzoveho rezimu
este raz vsetkym dikes,este dobre ze poznam toto forum,lebo moj pc by bol kazdy tyzden v oprave,ale tu mi vzdy poradite DAKUJEM
este raz vsetkym dikes,este dobre ze poznam toto forum,lebo moj pc by bol kazdy tyzden v oprave,ale tu mi vzdy poradite DAKUJEM