MEGABOOK MSI S270 - A VAsE NaZORY NAn...

Všetko o notebookoch, PDA, tablet PC ich problémoch...
Používateľov profilový obrázok
avixe
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Apr, 2006, 02:00

MEGABOOK MSI S270 - A VAsE NaZORY NAn...

Príspevok od používateľa avixe »

zdravim vsetkych mobilnych aj nemobilnych... paci sa mi tento nb ale kupovat ho budem asi az za dva tri dni a chcel by som aby ste sa vyjadrili k tomuto modelu, viem ze by to malo patrit skor do nakupnej poradne ale chcem aby ste tu nahadzali aj nejake odkazy na zaujimave recenzie alebo testy.... vase postrehy a podobne.... napriklad alternativy...

takze? brali by ste ho?
macgyver3
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa macgyver3 »

tu je nejaky testik
http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=8666
zda sa v pohode, z vlastnej skusenosti viem ,ze na booku si treba dat velmi vela zalezat, pretoze v tomto segmente aj znacka je ciastocnou zarukou kvality a stroje su omnoho namahanejsie, stale prenasanie, narazy, napajanie z roznych cudzich zasuvok, vlhkost a podobne ,ved to poznas. MSI je dobra znacka na komponenty a s bookmi od nich som sa stretol iba na chvilku a kvalitativne by som ich dal niekde do stredu, alebo slabsieho stredu, neviem za aku cenu ho ides kupit ale co som videl na nete, tak by som sa poohliadol aj po nejakom Fujitsu Siemens, DELL, alebo nieco podobne, mam kopec prace kukol by som ti aj nejake alternativy ,ale to az tak zajtra vecer, zatial ti prajem vela zdaru!
PS: napis na co hlavne to ides pouzivat, ako casto to xces prenasat, kolko mas na to korun, .....
avixe
Používateľ
Používateľ

:) ja nechcem vyberat, ja som uz vybral len chcem vediet vase nazory...
ps: uz ho mam doma
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

tak nam povedz svoje nazory nanho, vyzera to celkom zaujimavo, co som cital vraj to ma super leskly display s ktorim je fakt dobre vidno pocas slnecneho dna, ako blizko/daleko je to pravde, baterka sa ma ako?
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
avixe
Používateľ
Používateľ

takze.... book svojim vyzorom moc neuputa... konstrukcia je pekna, taky obycajny vypada a predtym som mal 15,4 palcovy.. takze oproti nemu ma trosku mrzela vzadu ta bateria co je na msi lebo vlastne trci, usporiadanie usbeciek, sietovky a audio konektorov je sice dost nahovno ale inak ho asi nemohli dat.. .. no to k zaporom, vsetko ostatne uz vo mne vyvolavalo pocit ze som kupil dobre...
najskor mi teda vyrazil dych displej... je dokonaly, naozaj ziadne svetelne rozdiely, technologia superglare ma fakt grady a toto rozlisenie na 12 palcovom displeji je uplne postacujuce.. jednoducho displej super... dalej dvdrw mechanika vo mne vzbudila dobry dojem, precitala mi cd aj dvd ktore su tazko citatelne a vypada pevne, velmi milo ma prekvapilo ze v booku nieje procesor turion ml32 (1,8g 35w, L2 512k) ale turion mt34 (1,8g 25w, L2 1024)... bluetooth supis wifina tiez facha bez chyb.... book sa hreje tak priemerne.. mal som centrino 1,7ghz a hrial sa asi rovnako... to este nemam celkom preskusane a zivotnost baterie tu takisto este musim premerat cez BE ale vypada to tak na 3 hodinky ... dvd by to malo prehrat...
neviem co este... pytajte sa
erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa erik »

a co BENQ Joybook 7000? v recenziach si ho chvalili, je vykonny a aj dizajn je super...
avixe
Používateľ
Používateľ

za prve, je to strnastka, za druhe nema bluetooth
STARHAWK
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa STARHAWK »

prave som kupil tento notas
este len si nan instalujem OS a nejake zaklad veci ale prve som chcel vediet graficky vykon a tak som nahodil 3D Mark03

1234 3D Mark03 bodov

to je na notas s integrovanou grafikou super vykon podla mna

inak tiez mam MT-34 miesto udavaneho MT-32 , zatial sa nestazujem :) ze som dostal nieco ine ako bolo uvadzane

dalsie co som skusal co je jeden z mojich cielov :) je zahrat si niektore oblubene hry na tom, takze STAR WARS: Battlefront I som na nom rozbehal vpohode v 800*600 a medium detailoch - to uplne staci, som rad ze som to vobec spustil lebo ine integrovane grafiky by to ani nepustili - totrebuje to hardverove T&L

zatim este nevim ako vyriesim tu miernu deformaciu - roztiahnutie obrazu kvoli sirokouhlemu rozliseniu

Návrat na "Mobilné PC"