Krásny deň, potrebujem poradiť s výberom telefónu.
Požiadavky: pod 6", snapdragon 835, dual sim, podpora LTE, bluetooth 5.0 (v blízkej budúcnosti ho budem potrebovať), aspoň 64gb internal storage
Cenovo max 700€
Aký tel. by ste poradili ?
Premýšľal som nad mi6 ale nemá plnú podporu LTE a mi note 2 ktorý ju má zas má "len" snapdragon 821 a nemá bt 5.0
Dual sim android
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Dual sim android
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Dual sim android
a co ti mame poradit ked celkovo boli s tymi parametrami ohlasene iba 4 telefony z ktorych sa realne predavaju iba dve??
http://www.gsmarena.com/results.php3?nI ... uetooths=8
http://www.gsmarena.com/results.php3?nI ... uetooths=8
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ked odstranis teb BT tak budes mat celkom slusny vyber
ja mam cca pol roka telefon v popise, asus zenfone 3 a zatial spokojnost
ja mam cca pol roka telefon v popise, asus zenfone 3 a zatial spokojnost
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
one plus 5. predstavenie. 15.jún 2017
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
ja budem brat Sony Xperia XZ Premium
i7 7700K. MSI Z270 M7. corsair RM750. Corsair 2x8gb 300mhz white led. MSI GTX 1080 TI gaming 11g. samsung Evo 960 500gb. Samsung evo 840 250gb. 27" Dell S2718D
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Fakt sa v mobiloch neorientujem už
molnart diky za odkaz, pomohol. Myslel som, že výber bude väčší.
Premýšľam nad tou XZ premium alebo ak nieke v EU nájdem S8 dual. Rozdiel v cene xz single a dual je dosť veľký, ale holt potrebujem dual.
BT 5 chcem lebo v práci prichádzam do kontaktu s množstvom prenosných aj pevných speakerov ktoré budú mať tiež 5.0 čochvíľa takže pre mňa je to skorej must have. Nechcem robiť kompromisy a o pol roka meniť
Ten týždeň do uvedenia op5 ešte v pohode mám. No verím, že prvé dva mesiace nebude dostupný ako bolo aj pri predchádzajúcich modeloch.
Premýšľam nad tou XZ premium alebo ak nieke v EU nájdem S8 dual. Rozdiel v cene xz single a dual je dosť veľký, ale holt potrebujem dual.
BT 5 chcem lebo v práci prichádzam do kontaktu s množstvom prenosných aj pevných speakerov ktoré budú mať tiež 5.0 čochvíľa takže pre mňa je to skorej must have. Nechcem robiť kompromisy a o pol roka meniť
Ten týždeň do uvedenia op5 ešte v pohode mám. No verím, že prvé dva mesiace nebude dostupný ako bolo aj pri predchádzajúcich modeloch.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a moc ta to tlaci? ak chces BT5 pockal by som este par mesaicov, zariadeni bude urcite viacej a za lepsiu cenu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
OP5 od uvedenia bude dostupny tak pocitam do dvoch tyzdnov. toho by som sa nebal.xsi69 napísal:Fakt sa v mobiloch neorientujem už
ale moj skromný odhad je že 20.6.2017 ide do predaja.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
ak ťa čas netlačí, že ho musíš mať čo najskôr vydrž aspoň do leta a viac značiek určite oznámi viac mobilov s týmito parametrami bude lepší výber, teraz nie je z čoho veľmi vyberať a možno o 2 mesiace si budeš trieskať hlavu o stenu prečo si nepočkal