No veľa z gameplay toho neukázali (nič)
2015 mám a bola to vcelku sranda, ale pre mňa osobne tak vo výpredaji za 5€ alebo nejakom Bundle Ale zase netreba to brať zle, lebo na STEAMe sú tisíce hier pod 5€ a nekúpil som ich na rozdiel od tejto
Fabia ma 200 koni uz v zaklade na troch hrncoch, len sa boja ich unlocknut kazdemu. Spravnym mačkaním tlacitka na nulovanie stopovacich kilometrov a heel-toe techniky spojka-brzda (nie brzda-plyn, to vie kazdy deb1l) dosiahnes spominany unlock.
Stvorhrncove unlocknute fabie sa pokusali aj merat na brzde... co ti mam povedat, tri brzdy v Blave zhoreli, dve sa utrhli a na ostatnych sa ten voz neda udrzat. Preto sa o tom nikde na internete nedocitas, proste sa chlapci hanbia. Styri hrnce su styri hrnce, proti tomu sa neda šťať, navyse jaaaajboze Fabiove hrnce - to je ekvivalent sest hrncov z americkych sraciek zapadneho pobrezia, poťažmo osem hrncov z vychodneho pobrezia. A to este musel byt hodne dobry tyzden.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.