Car Mechanic Simulator 2018
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Car Mechanic Simulator 2018
Takže? Kto bude mať v júli ruky od oleja?
Vyzerá to f.a.n.t.a.s.t.i.c.k.y.!
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Re: Car Mechanic Simulator 2018
No veľa z gameplay toho neukázali (nič)
2015 mám a bola to vcelku sranda, ale pre mňa osobne tak vo výpredaji za 5€ alebo nejakom Bundle Ale zase netreba to brať zle, lebo na STEAMe sú tisíce hier pod 5€ a nekúpil som ich na rozdiel od tejto
2015 mám a bola to vcelku sranda, ale pre mňa osobne tak vo výpredaji za 5€ alebo nejakom Bundle Ale zase netreba to brať zle, lebo na STEAMe sú tisíce hier pod 5€ a nekúpil som ich na rozdiel od tejto
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
A je to tam, je hore!
http://store.steampowered.com/app/64563 ... ator_2018/
Edit, vraj je katastrofická optimalizácia...takže tak, o rok už bude super.
http://store.steampowered.com/app/64563 ... ator_2018/
Edit, vraj je katastrofická optimalizácia...takže tak, o rok už bude super.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a ked to dohram budem vediet fotrovu fabiou vytunovat na 200 koni? alebo aky to ma zmysel?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Fabia ma 200 koni uz v zaklade na troch hrncoch, len sa boja ich unlocknut kazdemu. Spravnym mačkaním tlacitka na nulovanie stopovacich kilometrov a heel-toe techniky spojka-brzda (nie brzda-plyn, to vie kazdy deb1l) dosiahnes spominany unlock.
Stvorhrncove unlocknute fabie sa pokusali aj merat na brzde... co ti mam povedat, tri brzdy v Blave zhoreli, dve sa utrhli a na ostatnych sa ten voz neda udrzat. Preto sa o tom nikde na internete nedocitas, proste sa chlapci hanbia. Styri hrnce su styri hrnce, proti tomu sa neda šťať, navyse jaaaajboze Fabiove hrnce - to je ekvivalent sest hrncov z americkych sraciek zapadneho pobrezia, poťažmo osem hrncov z vychodneho pobrezia. A to este musel byt hodne dobry tyzden.
Stvorhrncove unlocknute fabie sa pokusali aj merat na brzde... co ti mam povedat, tri brzdy v Blave zhoreli, dve sa utrhli a na ostatnych sa ten voz neda udrzat. Preto sa o tom nikde na internete nedocitas, proste sa chlapci hanbia. Styri hrnce su styri hrnce, proti tomu sa neda šťať, navyse jaaaajboze Fabiove hrnce - to je ekvivalent sest hrncov z americkych sraciek zapadneho pobrezia, poťažmo osem hrncov z vychodneho pobrezia. A to este musel byt hodne dobry tyzden.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Molnart ked si to zahras, budes vediet rozobrat motor a napravy auta do posledneho srobika... a potom to zase zlozit spat. Samozrejme len virtualne