>> Lebo za tú cenu to kúpi iba blázon, keď z ebay máš za 15 eur origo key. Zvyšné prachy môžeš dať radšej do R7 1700.
NEMAS ORIGO key, mas nejake ukradnute sracky a vobec to nie je legalne. Doklad o nakupe z ebay su mozes strcit tam kam prikladas toaletny papier - neber to v zlom, bolo to dostatocne vysvetlene v osobitnej teme venovanej len tomuto a naozaj nema vyznam sa k tomu vracat a specialne pre PODNIKANIE.
>> Licenciu budem musieť asi kúpiť aj s dokladom keďže to bude komerčné použitie.
EXTREMNE, EXTREMNE spravne. Koniec diskusie o legalnych Windowsoch z Alibaby za sedem eur. Pripadne Windows2016 Datacenter Server unlimited cores za 49eur, SQL Server 2016 za 200 eur a podobne veci.
Vyborna rada zaznela s verifikovanim moznosti konkretneho softu a spoluprace ci uz s AMD alebo Nvidia taborom, tam dostanes najlepsi benefit - akceleracia teda rychlost, vlastnosti, komfort pouzitia atd. Vseobecne FirePro karty maju optimalizovane ovladace pre CAD/CAM/CAE/CAx/workstation aplikacie.
Daju sa pouzit aj pre hry, aj ked ich vykon je povacsinou slabsi nez klasicke herne karty i ked s rovnakym cipom. V ziadnom pripade by som sa vsak nehral na pracovnom pocitaci - to je megablbost. Rozsypany windows, strata produktivity, nedajboze nejake virusy haved z kraknutych neoriginalnych hier, proste cele blbost.
2x 24" je pre CAD a produktivitu no-go, proste blbina. Ber nieco serioznejsie, aspon 32" vo vyssom rozliseni, idealne 40" 4K/UHD = 3840x2160. Dva 24" monitory v 1920x1080 ti daju dohromady 4Mpix rozlisenia, jeden jediny 4K monitor ti prdne 8Mpix bez ramcekov, spojita pracovna plocha atd. Neporovnatelne z hladiska produktivity, viem o com hovorim. Okej, v kosiku vidim 25" v rozliseni 2560x1440, to je uz trosku lepsie, furt je to vsak prilis drahe na moj vkus na to co to ponuka... inak presne tento typ mam na stole. 24" 1920x1200 je prijemnejsi na pouzivanie, tato 25ka v tomto rozliseni mi uz pride zlahka mala - chcelo by to 27" uhlopriecku specialne pre preciznu pracu ako ides robit... v tom CADe sa proste musis triafat na polovicu milimetra.
Cenovka je tam mimo. Ukrutne radsej za 400eur 40" 3840x2160 Samsung nez toto... produktivita uplne niekde inde, pracovna plocha ukrutne komfortnejsia. Viem o com hovorim, pouzivam dlhodobo 4x 30" plus 2x 39" 4K. Hentu 25ku mam len tak na hranie, otocenu na vysku - da sa na tom internetovat

lepsie pouzitie pre nu nemam.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.