Asi týždeň mi gmail notifikuje na hornej lište,v obrazovke uzakmnutia..vlastne všade,spôsobom že napr " 1 nová správa" a až keď to rozkliknem,vidím v od koho je. Predtým mi notifikovalo normálne celý predmet aj odosielateľa.
Neviete ako to napraviť? V nastaveniach gmailu nič také nie je.
Uskromnena gmail notifikácia.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Uskromnena gmail notifikácia.
prevdepodobne v nastaveni notifikacii v telefone
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tam je vsetko zapnute
zacalo sa to diat,ked som nechtiac povolil notifikacie aj na vstavany mail klient co ma xiaomi..
zacalo sa to diat,ked som nechtiac povolil notifikacie aj na vstavany mail klient co ma xiaomi..
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus v nastaveniach notifikacii pozriet nie len nastavenia pre gmail, ale aj globalne nastavenia: settings/notifications/ozubene koliesko (configure notifications)/on the lock screen/show all notification content (plati pre cisty android. btw toto je presne dovod, preco nekupovat telefony s nadstavbami)
ak nepomoze, tak skus vstavaneho klienta zakazat, ak pojde. pripadne v nom odobrat vsetky ucty.
ak nepomoze, tak skus vstavaneho klienta zakazat, ak pojde. pripadne v nom odobrat vsetky ucty.
Mam redmi note 4 a tiez ten isty problem. Ani neviem odkedy to robi, ale myslim ze od updatu na android 7.
Spoiler: ukázať
android ma od tusim 7 nastavenie, kde si mozes nastavit ci chces aby sa ti v zamknutom telefone zobrazovali:
- dont show notification
- hide sensitive info
- show all notification
Podla toho by to sedelo na to nastavenia 2. Ako je to pri inych nastaveniach? Napr. SMS vidis od koho je?
- dont show notification
- hide sensitive info
- show all notification
Podla toho by to sedelo na to nastavenia 2. Ako je to pri inych nastaveniach? Napr. SMS vidis od koho je?
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
MIUI ma taketo nastavenia uz aj v android 6 verzii
ostatne samozrejme vidim
ostatne samozrejme vidim