Ako fanusik ST, SW a SGT a potom srdcovka RDF musim povedat, po.. pocakj cekncem... 4 dieloch pecka... perfektna vec.. len to musi pozerat clovek ktory vie docoho ide.. nie je to nic pre nechapavych ludi.. resp. chcem napisat: nemaju zmysel pre humor.. a narazky na vsetko ja osobne sa bavim.
a hlavne hlas niektorych postav.. ked zatvorim oci ta si myslim ze bezi TNG
aky mate nazor ? ja som tomu odolaval, ale dnes resp. vcera som to zacal pozerat a nelutujem, stoji to za to.
ps. kto nevidel Red Dwarf akoby by nezil! (taktiez jediny dabing na svete co sa moze rovnat originalu)
HOWG
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
uz mam vsetky casti pozrete a ta podobnost s Red Dwarf a TNG je super... sa smejem kazdu minutu...
to mi pripomina novu sezonu cervenho trpaslika.. zlaty rok pre mna.. uz len Star Gate chyba...
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
ja som zacal a teraz nejak nebol cas (narodenie potomka)... ale urcite to dopozeram ... red dwarf bol imo lepsi, toto mi pride take "nutene" vtipne... ale hovorim musim tomu dat sancu a pozriet to s nadhladom
Pozeram od zaciatku a je to velmi dobre.
Red dwarf mi ale vobec nesadol, skoncil som s tym asi po 5 dieloch...kecali a riesili tam uplne blbosti od veci a bez akejkolvek logiky. Takmer na nicom som sa tam nezasmial. U Orvillu pravy opak.
ja uz som napr. zistil, ze vela serialov co ma od zaciatku nejako nebralo pozeram/ som verny doteraz a tie, co ma nadchli ma sklamali, taze skus dat tomu sancu len musis mat naladu na nejaku komediu a potom to ide samo