Mys +/-70€
Mys +/-70€
Zdar, mojej kvázi novej Castorke odišlo koliecko a dokonca snima divne aj po podlozke, tak zvažujem novú. Novú by som chcel tvarovo rovnakú / veľmi podobnu Castor, ale keby je o malinko vacsia, tak sa neurazim. Nepotrebujem miliony dpi, lahky custom farbicky vitane, SW tiez. Moj grip je nieco medzi palm a claw (palm dlan, claw prsty). Chcel by som, aby bola drotova, tichá, inak som pravak a hrávam FPSky. Cena okolo 70, keby bolo niečo moc lepšie, tak som ochotný pustit perie. SVK/CZ obchody. Nejaké návrhy? Ďakujem.
Re: Mys +/-70€
Za mňa SteelSeries Rival 310 https://www.progamingshop.sk/steelserie ... 77523.html som s ňou spokojný.
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
za mna SteelSeries uz nikdy za realnych 20 mesiacov pouzivania mi odisli vsetky 3 mikrospinace (cca v 2-3 tyzdnovych rozostupoch, kancelarcina, nie hry), vymenil som za Omrony .. ale odisiel mi aj enkoder na kolecku a ten uz zohnat neviem, ci rolujem ako krab, 3x dole, 1x hore .. otvoris mysku a z pohladu na plosak sa ti spravi zle.
nikdy som taketo problemy nemal s Microsoft alebo Logitech myskami (ok, mikrospinac obcas odisiel, ale da sa nahradit, je to spotrebak, no tie mysky si odzili ovela viac ako moja Rival)
nikdy som taketo problemy nemal s Microsoft alebo Logitech myskami (ok, mikrospinac obcas odisiel, ale da sa nahradit, je to spotrebak, no tie mysky si odzili ovela viac ako moja Rival)
Naposledy upravil/-a lepermessiah v St 22. Nov, 2017, 15:02, upravené celkom 1 krát.
Rival som chcel ešte pred Castorom,ale vzal som Castor kvôli ergonomii. Tie predlzene tvary mi nejak nevonaju. Od Castora som veľa ocakaval. Asi som to precenil.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Zo všetkého sa dá vychytiť zlý kus. Ak ti Castor sedí a je ešte v záruke, tak by som to reklamoval a vzal nový kus.
Tiez by som jej asi este dal sancu. Naos QG okrem tych blbovin HRS ma aj nejake vychytavky ako lepsi sensor a podobne?
Mas pravdu, zaujali ma 500ka a 700ka. 500vka sice nie je fps ale mmo, ale to by az tak nevadilo lebo hodne mastim Lineage2. Jej ergonomia vyzera paradne.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
kiez by mikrospinace boli jediny problem tych mysiek ale ved ako mozno som jediny, kto ma taky neskutocne zly kus ..
Lepper ktoré si mal?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
"original" Rival, este ked ich nerozlisovali cislami, udajne je to teraz Rival 300 .. sice som ju kupoval davno, no vyse roka som ju nepouzival vobec a ked ju pouzivam, je to 99% kancelarcina, jedinu hru co som na nej hral bol Hitman, cize som sa ani vela nenaklikal z mojho pohladu zla mys .. najprv sa zacala rozpadavat guma (a stale sa rozpadava), potom lavy klik, chvilu na to stredny klik, mesiac na to pravy klik, chvilu na to zacalo blbnut rolovanie .. kabel je tuhy, vkuse sa mi niekde zasekne kvoli doteraz nevyrovnanemu ohybu kabla ako bol zabaleny v krabici ..
uz som chcel kupit Logitech G403, ale mal som ju v ruke a nie je to moc pre mna, tak cakam kedy vyjde ta nova MS Explorer a beriem tu, mal som vsetky Explorery pred tym, sedi to super do ruky a na moje pouzitie aj tak bude stacit (aj ked mi bude chybat presnost snimaca v Rivale)
[sorry za OT]
uz som chcel kupit Logitech G403, ale mal som ju v ruke a nie je to moc pre mna, tak cakam kedy vyjde ta nova MS Explorer a beriem tu, mal som vsetky Explorery pred tym, sedi to super do ruky a na moje pouzitie aj tak bude stacit (aj ked mi bude chybat presnost snimaca v Rivale)
[sorry za OT]
Ved to nie je OT a este mi povedzte ako je final mouse na tom, nie je to sice svk/cz ale isty cas bola ospevovana
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Za mňa, G403 bezdrátová, znovu pod 60€ na nemeckom Amazone
https://www.amazon.de/dp/B01KV61240/ .
Myslím, že už nie je potrebné ani argumentovať, tu, aj chalanom na hojku som ju už dostatočne nanútil a každý je nadmieru spokojný - strata kábla je niečo, čo spríjemní prácu a flexibilitu viac ako lepší senzor...teda aj keď to je jedno, G403 má PMW3366, takže top.
https://www.amazon.de/dp/B01KV61240/ .
Myslím, že už nie je potrebné ani argumentovať, tu, aj chalanom na hojku som ju už dostatočne nanútil a každý je nadmieru spokojný - strata kábla je niečo, čo spríjemní prácu a flexibilitu viac ako lepší senzor...teda aj keď to je jedno, G403 má PMW3366, takže top.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ja na mionix nedam dopustit. Naos 7000 uz ma nejaky ten rocik a prezil aj burlive obdobie hrania WOT
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438