Ahoj.
Zhanam nejaku farebnu tlaciaren na doma, so skerenerom, lacne naplne, resp. moznost alternativnych. Idelane aj moznost pouzitia cisto ciernej ak dojde farebna tiez potesi. Mala by zvladnut aj nejaku tu foto v rozumnej kvalite. A tlacim toho pomerne malo...
Ak by ceny boli mensie, tak idem do farebnej laserovej, ale zatial co som pozeral, tak co splnalo moje ocakavania bola v cenach 300+.
Teda mi ide o odporucanie niekoho kto uz ma nieco take doma a je spokojny.
Predstava do 100e, menej lepsie
Atramentova farebna tlaciaren so skenerom.
Atramentova farebna tlaciaren so skenerom.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
Re: Atramentova farebna tlaciaren so skenerom.
odporúčam č/b laser + fotky tlačiť v obchode, 1, ak často netlačíš ľahko ti atramentovky vyschnú 2, fotky máš z obchodu v super kvalite 3, laser je podľa mňa na dokumenty lepší. Ja som sa dlhé roky doma trápil a nadával s atramentovkou, kde som aj tak pomaly žiadne obrázky,fotky netlačil až kým som nekúpil laser č/b a spokojne hocikedy po mesiacoch si spomeniem že treba vytlačiť 2-3 dokumenty a bez problémov.
Spoiler: ukázať
Ja mám tiež roky rokúce ČB laserovku Canon a nemám potrebu ju meniť, tlačí rýchlo, lacno a kvalitne a nemusím sa báť či mi zaschne atrament. Foto si objednávame cez net.
Ok, tak teda tuto temu zatvorim, asi mi neostava ine ako ist len CB laserovku...
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Brothet dcp-j105 , skús sa naňho pozrieť . Atrament na 4 rozdelený , čierna väčšia , 6e 1napln . Má to wifi , doma tlači ten kto chce , scan kopirka . Jediné čo mi trošku chýba obojstrannú tlač nevie .
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Ak plánuješ veľa tlačiť zvážil by som zakúpiť tankovú tlačiareň. Po spotrebovaní len dolievaš minutý atrament do nádržky. Samozrejme počiatočná investícia je väčšia. Rýchlo sa to však vráti na nákladoch.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
"A tlacim toho pomerne malo.." to čo postol fremen je zaujímavé, je však otázne či dokáže tlačiť napr čb ak je niektorá prázdna, niektoré tlačiarne s tým majú problém a nepustia ťa k tlači a nezáleží na tom ktorý atrament chýba.
Môžem vyskúšať normálne vybrať farebné náplne a skúsiť tlačiť čiernobielo či pusti . Ako hlášku že niektorú farbu mám prázdnu že mám meniť mi hlási už vise mesiaca a tlačím bez problémov