Zdravím, chcem sa vás spýtať či nepoznáte nejakú "krabičku", ktorá by vedela spojiť repro 2.0 (štúdiové monitory) so subwoferom aby to bola prakticky konfigurácia 2.1
Predpokladám, že reciever je asi na toto určený ak sa mýlim tak ma opravte, ale či existuje aj niečo úplne malé.
Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0
Je to len čisto teoretická otázka, pretože hľadám spôsob ako mať čo najlepšie repro s tým, že mám rád aj hlboké tóny, ktoré mi reprodukuje asi len subwofer.
Chcel som kúpiť subwofer Jamo SUB 210 a k tomu nejaké štúdiovky, ktoré budú aj vzhladovo sedieť k nemu.
Chcel som kúpiť subwofer Jamo SUB 210 a k tomu nejaké štúdiovky, ktoré budú aj vzhladovo sedieť k nemu.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ahoj 
Ja sice koli inemu ucelu ale kupil som nedavno za 20 tuto na fore Creative Xfi bla bla externu zvukovku. na Bazosi mas tiez.
Tuto je nova:
https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... .htm?o=101
Nehovorim ze to je najlepsie riesenie ale skusil som zo srandy a funguje to, uplnou nahodou mam doma yamo sub 200, a zapojis to normalne do zvukovku cez redukciu jack a bavi to. satelity mam Esi Unik 4.

Ja sice koli inemu ucelu ale kupil som nedavno za 20 tuto na fore Creative Xfi bla bla externu zvukovku. na Bazosi mas tiez.
Tuto je nova:
https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... .htm?o=101
Nehovorim ze to je najlepsie riesenie ale skusil som zo srandy a funguje to, uplnou nahodou mam doma yamo sub 200, a zapojis to normalne do zvukovku cez redukciu jack a bavi to. satelity mam Esi Unik 4.
-
- Používateľ
Chcel som by som využiť zvukovku čo mám Creative SB X-Fi. Tam by to išlo pripojiť aj zvlášť a manuálne si doregulovať hlasitosť SUBu a aj monitorov ale zasa by som chcel aby som si mohol jednoducho pripojiť k tomu napr. mobil a počúvať z neho.
Ked mas stereo zvukovku, tak ti staci kupit cinch rozdvojky, ked mas surround zvukovku, pripojis to osobitne. Mobil si pripojis do line in. Aj ked nejak nechapem preco by si pustal hudbu z mobilu ked mas pred sebou PC...
-
- Používateľ
Už som si to vyriešil. Čo mi napísal Jednoduska tak to je riešenie ale nakoniec som kúpil komplet repro 2.1 takže som to už potom neriešil.
O tom, že sa to dá napojiť na zvukovku viem, len som chcel aby som mohol ešte BT receiver napojiť a hrať hudba bez toho aby bol počítač zapnutý kde by to bolo zapojené.
O tom, že sa to dá napojiť na zvukovku viem, len som chcel aby som mohol ešte BT receiver napojiť a hrať hudba bez toho aby bol počítač zapnutý kde by to bolo zapojené.