Keycaps pre 6gv2
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Keycaps pre 6gv2
Caute, na mojej 6gv2 sa casom znicilo zopar tlacitiek(odlomili sa tie nozicky co dosadaju na samotny cherrry switch). Niektore som mohol vymenit, ale teraz napriklad nemam keycap na numpade na cislo 4. Rozmyslam teda nad kupou nejakeho setu.Velkost predpokladam asi 104. Viem, ze napriklad enter mi urcite nebude sediet a som s tym zmiereny. Pred casom som kupil WASD keycapy z WASDkeyboards, ktore mali UV potlac, ale ta zisla dole. Kvoli tomu teraz rozmyslam ci si nekupim bud uplne ciste, alebo aspon sideprinted tlacitka. Z toho co som cital, PBT vraj ma lepsiu kvalitu ako ABS plast. Viete mi poradit nejaky set? Ceny sa aj z ebayu casto splhaju na povedzme 30$ a to by som sa este musel kaslat s DPHckou ak by to chytili colnici. Pri tom Fnatic Gear Rush nova sa uz hybe za 70ecok bez dph, takze sa mi az tak nepacia tie ceny keycapov. Nejake navrhy?
Spoiler: ukázať
Re: Keycaps pre 6gv2
Vezmi nejake thick pbt z ebayu. Cena okolo 30, ale stoji za to. Bez toho si neviem predstavit klavesnicu. Uplne ine pisanie ako tie tenulinke plastic keycaps.
Mozes ich prelozit potom na dalsiu. 70 sice stoji nova, ale stale s hnusnymi tlacidlami cize ziadna vyhra. Ak ti ide iba o popisky tak kup hociake.
Mozes ich prelozit potom na dalsiu. 70 sice stoji nova, ale stale s hnusnymi tlacidlami cize ziadna vyhra. Ak ti ide iba o popisky tak kup hociake.
.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Po dlhom hladani som nasiel jedine rozumne riesenie toto https://www.ebay.com/itm/104-Thick-PBT- ... 2527995526
Titanium Black side-printed dokopy US $41.98
Titanium Black side-printed dokopy US $41.98
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
wau, tie titanove su nadherne keby su na nich prepalene casti na podsvetenie tak idem do toho.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Pekna volba. skoda ze si do vintage nesiel To je must have ak niekto robi sleeper vintage build