Zdravím pani.
Dostal som ponuku na tieto hodinky. Dizajnovo sa mi viac asi páčia Samsungy. Huawei majú vecsie displej. Momentálne čítam recenzie. Bavím sa s oboma keďže ich mám doma o boje na skúšku. Viem že už majú nejaký ten rôčik oboje. Viem že každé majú iný systém. Výzorovo vyzerajú obe ako nové.
Moje otázky :
1.Ktoré sú lepšie? (Výdrž na batériu, výhody os, mechanická odolnosť, ...)
2.Aku môžu mať cenu momentálne ?
3.Máte niekto reálne skúsenosti dlhodobé ? Zaujímali by ma hlavne veci čo sa vám nepáčia najviac.
Ďakujem
Samsung Gear s2 vs Huawei watch v1
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Re: Samsung Gear s2 vs Huawei watch v1
No vidim ze asi kazdy normalny clovek dava od tychto predrazenych hraciek asi ruky prec ked sa nikto neozyva ...
takze otocna luneta na Samsungoch je navykova , plno aktualizacii prislo len co som hodinky zapol , ovladanie mi pride o trosku lepsie ako na H
Huawei dizajnovo jednoznacne niekde inde , vyzeraju dospelejsie a subjektivne ovela krajsie , podla informacii co som nasiel mal by na nich ist android wear 2 ale este sa mi nepodarilo ho nainstalovat ...
neviem si stale nejako vybrat .... a neviem ani ceny nastrelit ktore by boli dobre ...
takze otocna luneta na Samsungoch je navykova , plno aktualizacii prislo len co som hodinky zapol , ovladanie mi pride o trosku lepsie ako na H
Huawei dizajnovo jednoznacne niekde inde , vyzeraju dospelejsie a subjektivne ovela krajsie , podla informacii co som nasiel mal by na nich ist android wear 2 ale este sa mi nepodarilo ho nainstalovat ...
neviem si stale nejako vybrat .... a neviem ani ceny nastrelit ktore by boli dobre ...