Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
Ahojte Androiďáci, vedeli by ste poradiť, ako dostať kontakty z tel. zoznamu, ktorý mám spracovaný v klasickom excelovskom súbore do Android telefónu?? Klasicky skopírovať súbor na pamäť telefónu a otvoriť ho v telefóne asi nepôjde čo
Dííks
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
stiahni appku ktora podporuje export/import kontaktov do/z excelu, uloz v rovnakom formatovani a vyskusaj... na google play ich najdes vela, prva co mi vyhodil google https://play.google.com/store/apps/deta ... xcel&hl=sk (takze nemam otestovane)
Alebo pozri na "gmail - kontakty" ci si ich nevies importovat z excelu priamo.
//ide to aj priamo cez gmail cez browser, staci ti .csv
Naposledy upravil/-a Sky v Ut 16. Jan, 2018, 14:00, upravené celkom 2 krát.
Ono .... ehm,... problém je v tom, že na danom telefóne sa nepoužíva prístup na internet (ani 4G, ani Wifi),
Ja viem, ja viem .... aj ja som sa tomu čudoval, pretože Android telefón bez prihlásenia zariadenia cez Google účet, je ako jesť Hot-Dog bez horčice. V podstate sa tým nevyužije telefón naplno. Preto som chcel počuť nejakú radu.
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
a je problem na nom wifi zapnut? vies tam rucne cez apk nainstalovat nejaku aplikaciu ktora by importla .csv alebo .vcf file (ten by si ale musel najprv vytvorit na pc), ale pride mi to prehnane zlozite oproti pripojenia sa na google
Hocico je komplikovane uz len z dovodu, ze debilni vyrobcovia si to robia podla seba. CSV, aj ked sa tvari ako najviac standardizovane napriek vyrobcami, nieje vobec jednotne. Apple ma iny format (pripadne pouziva elektronicke vizitky *.vcf), google ma iny, Microsoft ma iny.
Pokial je to xls len tak naklepane rucne, tak vonkoncom nepocitaj, ze ho vobec nejak importnes. Lebo dany software nevie, ktory stlpec je co, aby to korektne vyplnil. Pokial je to generovane nejakym softom pri nejakom exporte, tak je tu sanca.
Hej CSV môže byť s čiarkou alebo bodkočiarkou (podľa toho čo je oddeľovač tisícov), ale nám to fungovalo korektne tak ako som popísal. Slovenská lokalizácia. Aj tak je to jedno keďže ako píše net tam nie je, predpokladám že schválne a nebude ochotný ho pripájať.
Veľký problém, keďže každá Android nadstavba (nehovoriac o verziách) môže mať import poriešený inak. Ak to mobil nepodporuje priamo a nechce tam inštalovať APK, zostáva už len preposielanie z iného mobilu napr. cez Bluetooth alebo vložiť SIM do iného mobilu kde to importnúť pôjde (cez net, apk atď.), nahrať na SIM, SIM vrátiť späť do pôvodného mobilu.