samozrejme ... len neviem, ako myslis sucastne ... do RAIDU ??? ak ano, tak tam neviem ako to funguje, ale ak chces mat tak, ze mas na jednom disku operacny system + data, a na druhom chces mat data, tak neni problem ... zapoj ich len do SATA1 a SATA2 ... popripade ak mas ATA, tak ich zapoj na jeden kabel, ale nezabudni nastavit jumpre napriklad prvy na master a druhy na slave ...
Ano chcem mat na jednom OS a na druhom data. Mam ATA a uz som to skusal ale nerozbehal som to, je tam nejake nastavenie "cable select" a vtedy by mal ist do cierneho master a dosedeho slave ale nefunguje
netreba ten novy dsk formatovat?
pakito napísal:Ano chcem mat na jednom OS a na druhom data. Mam ATA a uz som to skusal ale nerozbehal som to, je tam nejake nastavenie "cable select" a vtedy by mal ist do cierneho master a dosedeho slave ale nefunguje
netreba ten novy dsk formatovat?
samozrejme, ze ho treba formatovat ... pod windowsom si to najdes v Ovladacie Panely / Administrative tools / computer managment a tam das formatovat ten disk ... a malo by to bezat ... ak ti ich bios detekuje, nemal by byt problem ...
Vyborne nasiel som ho tam, ale mam este otazku ked ho chcem rozdelit tak pred formatovanim?
A je to vlastne teraz potrebne ked budem mat OS na inom disku?
potrebne to je ... sformatovat ho musis, inak ti ho win nenajde ... das normalne format, NTFS a ono sa ta opyta, aku velkost mu chces dat ... pridelis mu pismeno, a potom to len potvrdis a pozeras, jak ti bezi formatovanie ... a takto ho porozdelujes ...
myslim ze hej ... cez partition sice nerobim, ale malo by sa to dat ... ak mas problemy s tym computer managmentom, ozvi sa mi na ICQ, ak mas ... tam ti poradim lepsie ...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !