Zdravim,
Hladam minimalisticku klavesnicu na programovanie.
Tipy?
Klavesnica na programovanie
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Sep, 2008, 00:19
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Klavesnica na programovanie
co si predstavujes pod minimalistickou?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Sep, 2008, 00:19
Nieco ako https://www.codekeyboards.com/, ktora ale nie je u nas dostupna.
Co je na nej minimalisticke? CM masterkeys vyzera podobne. Potom Vortex, Poker, HHKB, Filco, DAS, Varmilo, Leopold, IKBC, Cherry, Ducky a mnoho inych maju take, ktore su tvojej podobne.
.
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
ja som spokojny s touto jablcnou: https://www.alza.sk/magic-keyboard-inte ... 17.htm?o=2 ale musel som si zvyknut ze nema numericky blok
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
hej, ja som na kodenie kúpil CM Quickfire TK (teda aj kvôli miestu na starom stole) a nakoniec som kúpil klávesnicu s plným rozložením, lebo som vkuse musel prepínať tie módy.. teraz ju mám len v práci k notebooku, predsa len už som si akosi zvykol na mechaniku.. ale ako stiv píše, v podstate hocijaká klávesnica je vyhovujuca. ak chceš minimalizmus, pozri si ultimate hacking keyboard
Spoiler: ukázať
Keby mi v praci daky kolega klepotal za krkom 8 hod tak ho presidlim na strechu a zamknem
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
nie je mechanika ako mechanika .. ked porovnam hlucnost mojich mechanik s membranovkami pripadne notebookovymi klavesnicami, nepridu mi o tolko hlucnejsie, mozno tak pri silnejsom udierani, ale O kruzky na Cherry snimacoch spravia vela
Spoiler: ukázať