Novy Laptop
Novy Laptop
Caute,
predavam svoj ASUS Strix GL502VS-FY009D a rad by som sa poobzeral po niecom novsom, silnejsom. Neviem teda, ci je idealna doba na zmenu zeleza, tak sa pytam. Vyuzitie by boli 50% hry, z casu na cas nejake video editting 5%, filmy 10%, office 5% a web browsing 30%. Podmienka by asi bola i7 (neviem ako sa vola ta funkcia, ze ked nie je potreba, tak dedikovana GK je inactive a ide len procesorova), nieco viac ako 1070 GTX, 16GB RAM, SSD a antireflexny/matny displej (max FHD) a preferujem 15,6". A musi to byt NB, skrz mobilitu. Chcel by som nieco trosku flat. Mal som aj Acer Predator 17 a ten nenormalne rezal zapastie na ostrych hranach, ktore mal (ano, chladenie bolo na inej urovni). Cenovy strop neviem. Najblizsia lepsia varianta? Som ochotny aj pockat, ak je vo vyhlade nieco lepsie (nove moznosti na trhu). Preferujem CZ/SK trh (kvoli 2r zaruke). Vopred velmi dakujem.
predavam svoj ASUS Strix GL502VS-FY009D a rad by som sa poobzeral po niecom novsom, silnejsom. Neviem teda, ci je idealna doba na zmenu zeleza, tak sa pytam. Vyuzitie by boli 50% hry, z casu na cas nejake video editting 5%, filmy 10%, office 5% a web browsing 30%. Podmienka by asi bola i7 (neviem ako sa vola ta funkcia, ze ked nie je potreba, tak dedikovana GK je inactive a ide len procesorova), nieco viac ako 1070 GTX, 16GB RAM, SSD a antireflexny/matny displej (max FHD) a preferujem 15,6". A musi to byt NB, skrz mobilitu. Chcel by som nieco trosku flat. Mal som aj Acer Predator 17 a ten nenormalne rezal zapastie na ostrych hranach, ktore mal (ano, chladenie bolo na inej urovni). Cenovy strop neviem. Najblizsia lepsia varianta? Som ochotny aj pockat, ak je vo vyhlade nieco lepsie (nove moznosti na trhu). Preferujem CZ/SK trh (kvoli 2r zaruke). Vopred velmi dakujem.
Re: Novy Laptop
V tej cene by som sa pozeral uz po 6-jadrovych Inteloch (niektore nbk uz ich maju).
.
toto bolo cc 4 dni dozad za 1400€
https://www.caseking.de/evga-sc-17-gami ... artner=112
https://www.caseking.de/evga-sc-17-gami ... artner=112
Spoiler: ukázať
Bol by posun vpred Zephyrus M alebo GS65 8RF?
To EVGA nevyzera najhorsie.
Edit:// alebo Aero 15x?
To EVGA nevyzera najhorsie.
Edit:// alebo Aero 15x?
Naposledy upravil/-a f4kE v Pi 13. Apr, 2018, 12:35, upravené celkom 1 krát.
A bol by to krok vpred vzhladom na to, ze sa v jeho pripade jedna o Max-Q verziu GTX 1070ky z pohladu vykonu?
Ja mam s 1070.
Aj som si myslel. Su ohlasene nejake nove laptopove GK, ktore by posunuli cenu 1080ky nizsie?
Pokiaľ viem tak do konca roka nebudú ... veď nie sú ani desktop verzie.
Spoiler: ukázať
Myslel som si, ze za kym ma ten NB hodnotu, tak ho predam, volaco dolozim a zas bude nieco slusne, no zjavne tu este nie je ta doba.
Pecka, hned som 2 objednal. Dakujem.