A inac to mi pripomenulo ked som vyberal pre kolegovu zenu NB. Tak som konecne vybral do ceny to najlepsie a ked ho doniesol domov tak sa chcel pochvalit dcere. Ta ked ho videla hned zabila "ale mama chcela cerveny". To ked mi v robote vypraval tak som nevedel ci sa smiat alebo plakat
dcere znamej by bolo vhodne vysvetlit,ze farba je ta najposlednejsia vec,ktoru by mala vyberat...ten Acer bude pomaly aj ked ma ssd,lebo ho zabija mizerny cpu a malo ram,s emmc to je uplna katastrofa...mal som doma nieco s podobnymi parametrami a bola to vykonovo ubohost,uz len par otvorenych okien v prehliadaci,mu dalo riadne zabrat...za 500€ sa da kupit ovela vykonnejsi nb aj ked farba asi nebude ruzova...
Toto babam skratka nevysvetlite. Oni su na vizualne veci a parametre ich nezaujimaju. Aj kolegyne si tak vyberaju mobily. Sa pytam a preco si si nevybrala tento, len o 10€ drahsi a je o dost lepsi? ....lebo sa mi paci aku ma zadnu stranu. Treba nieco k tomu dodat? asi nie
Na telefón objednas dBrand a je ako Origo. Na mojej S8 mám biely mramor, a ľudia čo ho majú v rukách chvíli myslia ako je to limit edícia.
Preto má zaráža prečo nekúpi taký aby to aj behalo dobre a navrch si dá fóliu akú len chce. Vo finále to bude ešte lepšie ako jeden odtieň ružovej a pracovať sa na tomto bude stonásobne lepšie.
za 500€ sa dá vybrať v pohode noťas, najmä ak to chce na "simsov" treba si uvedomiť že asi to bude mladší ročník tam ide hlavne o to ako to vyzerá, skús ich ukecať na tie polepy podľa mňa je to super riešenie.
doinstalovat os,nb by mal mat volny slot na ram...velkost displeja je 14" ale rozmery nb su ako 13,3"...sn na win 10 pro sa da kupit do 5€ na ebay a bude mat legal system....ak bude tvrdohlava,nech si kupi ten acer,bude uz po dvoch dnoch nadavat ake je to pomale...