Potrebujem poradiť nejaké slúchadlá do uší na hudbu (a youtube) z mobilu a tabletu, ale nie in-ear. Také už mám, Xiaomi Piston a zelené Urbanfun Hybrid, ale nevyhovuje mi ten pocit slúchadiel priamo v ušiach + izolácia od okolia. Ideálne asi klasické do uší ako bývali kedysi na walkmanoch (takto nejak: https://www.alza.sk/philips-she1350-cierne-d431910.htm) nech to môžem používať aj von napr. na bicykli, čiže nech to nezavadzia, je pohodlné a nech počujem aj okolie, nechcem byť zvukovo odrezaný od sveta a nevyhovuje mi ten klaustrofobický zvuk uzavretých (a in-ear) slúchadiel. Zvuk by mi vyhovoval ako majú Superlux HD-330, otvorený a príjemný na počúvanie, nepotrebujem megabasy prehlušujúce všetko ostatné a nechcem uši prepichujúce výšky, ale samozrejme kvalita musí byť, žiadny obecný rozhlas.
Je mi jedno odkiaľ to bude, kľudne aj z Číny. Teoreticky by som vedel mierne navýšiť rozpočet ak by to stálo za to, ale určite nie na 100€ to sa radšej uskromním, teda ak bude kvalita aspoň na úrovni tých Urbanfun a nie úplný shit ktorý preštia aj Pistony. Ako som spomínal, ideál by bol zvuk približne ako HD-330 ktoré mi zvukovo vyhovujú.
Aké prenosné slúchadlá (nie in-ear) do 30€?
Re: Aké prenosné slúchadlá (nie in-ear) do 30€?
TY Hi-Z HP-32, Headroom MS16.
Objednané MS16, cena špičková, som zvedavý na zvuk. Ďakujem za radu!
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
MS16 zvuk fajn, neutrálny, žiadne z pásiem nevyčnieva, mám ich už nejaký týždeň.
Sú veľmi pohodlné, dobre sedia, dizajn sa podaril, výborne hodnotím aj jack aj kvalitu kábla.
Za svoju cenu perfektné.
Sú veľmi pohodlné, dobre sedia, dizajn sa podaril, výborne hodnotím aj jack aj kvalitu kábla.
Za svoju cenu perfektné.
Si si isty? Na bicykel, tento typ sluchadiel? No neviem ako tebe resp kade chodis na bicykli ale zrovna taketo sluchadla moc dobre v usiach nedrzia.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Uvidím, každopádne in-ear neprichádzajú do úvahy keďže chcem vnímať aj okolie a nie sú mi 2x príjemné, a veľké slúchadlá von trepať nebudem. Tak či tak ich využijem doma k tabletu a na bicykel prinajhoršom použijem Koss Porta Pro (alebo nič a budem vnímať zvuky prírody )
Oukej ;-) Ja napr na bike sluchadla radsej neberiem bo by mi padali jak sa natriasam
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438