Caute chaloši
Potreboval by som menšiu pomoc
Dnes po kladickom upratovaní PC (vysavačka, stetec) sa mi stala nasledujúca vec.
PC nespustili obrazovku, no ten sa opravil resetom. následne sa Windows nabootol, isiel 15 minut, doslo k zamrznutiu, win padol.
Začalo vypisovať - reboot and sekect proper device atd....
Urobil sa reštart
Vlez do bios - ssd nadhádza
Vytiahol som ostatné disky - ok problem pretrva, bios vidí ssd čko nadalej.
Vymenil som sata kabel - pretrvava.
Dal do ďlašieho PC, kde som sputil win(nie z problemoveho ssd) a videl komplet obsah SSD a čítanie/zápis.
Následne vrátil s5, urobil cmos reset junpermi, problrm naďalej pretrváva.
Neviem aký ďalší krok urobiť. Nemám možnosť aktualne ani na reainstall win - nemam na win 10 disk ani usb, nic...
Intel 330 ssd - reboot and select proper device
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Re: Intel 330 ssd - reboot and select proper device
Vyzerá to nádejne...
Ako sa viem váritť o vierziu s5? lebo mi to nijak nechce nabootovať... nič...
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Celý deň som skúšal... no vždy sa seknem pri tom, že hneď po bios screene sa zobazíé "reboot and select proper boot device"...
Nevie mi to z toho nabootovať, nemáte radu, ako by som sa vedel k tomu dopracovať? Aby som vrátil verziu?
SSD funguje, lebo som z neho dostal dáta v druhom PC dole... ale pár vecí by som potreboval ešte v tom systéme vybrať ...
Nevie mi to z toho nabootovať, nemáte radu, ako by som sa vedel k tomu dopracovať? Aby som vrátil verziu?
SSD funguje, lebo som z neho dostal dáta v druhom PC dole... ale pár vecí by som potreboval ešte v tom systéme vybrať ...
Mal si sem dať screen , ako to SSD vyzerá v Správa diskov.Doska je ?Už si mal aktualizovaný OS na poslednú verziu 1803 ?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno spomína sa hlavne rada 6xx/6xxx , ktorá bola vždy odpad
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
no bez USBcka s Windowsom sa asi moc dalej nepohne .. co nie je vobec problem na inom PC stiahnut a nechat rovno nahrat na USB, na to je predsa MS Media Creation Tool nie ?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
no uprimne? mne to robilo tiez na uplne inom SSD skus sa pohrat s boot orderom... nechapem preco je to tak ako to je ale ked to nastavis inac tak to ide... napr ja som nemohol mat primarny boot z SSD ale z normalneho storage HDD. Ale potom ked nenasiel info na bootovanie na tom HDD presiel na SSD a uz nabootoval
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
NAS: Synology DS920+
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Daj disk to druheho pc, spust disk2vhd a image z toho ssd. Nasledne spravis hyperV VMku a pripnes ten vhd-disk a startnes ju
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs