Herná myš

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Anakkiin
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 05. Jún, 2014, 14:33

Herná myš

Príspevok od používateľa Anakkiin »

Zdravím,

prosím vás poraďte mi s výberom hernej myšky.

Parametre:
  • Menšia až stredne veľká
  • Čo najpresnejšia
  • Čo najviac tlačidiel
  • Kvalitné spracovanie
  • Ideálne bezdrôtová
  • Ideálne čo najľahšia
  • Ideálne čo najtichšia
  • Ideálne čo najlacnejšia
  • EDIT: Veľkým plusom kvalitný softvér
Nevyznám sa do toho, ktorá je teraz kvalitná a aké sú ceny. Preto nechám cenovú hladinu zo začiatku na vás. Som len študent, no ochotný si za kvalitu trochu priplatiť, no hypotéku si na myšku určite brať nechcem :D Pozeral som trochu aj iné vlákna, no zaujíma ma, akú by ste odporučili mne.

Momentálne mám 3 alebo 4 roky túto a nie som s ňou moc spokojný. Je veľká, ťažká, preto hľadám menšiu a ľahšiu tie červené časti sú úplne zodraté (už nie sú ani červené), preto hľadám kvalitnejšie spracovanie (nech je odolnejšia a vydrží dlhšie) a celkovo mám problém s tým, že začala byť veľmi nepresná a prestáva reagovať, často mi dokonca Windows vypíše, že skratovala USB hub a že ho treba resetovať. Nikdy predtým som sa s niečím podobným nestretol. Prišiel prišiel čas na novú myšku a tentokrát by som rád vyskúšal bezdrôtovú.
Naposledy upravil/-a Anakkiin v Ut 22. Máj, 2018, 01:07, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
Montech AIR 1000 Premium Black, GB B650 Gaming X AX V2, R5 7500F + Endorfy Fortis 5, EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA, Patriot Viper Venom 32GB DDR5, M2 Samsung 990 EVO 2TB, Evolveo G750 80 PLUS Gold
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Re: Herná myš

Príspevok od používateľa Andre »

5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Anakkiin
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 05. Jún, 2014, 14:33

Re: Herná myš

Príspevok od používateľa Anakkiin »

Ďakujem za odpoveď.

Ešte som do popisu pridal, že veľké plus je kvalitný použiteľný softvér k myške. Doteraz som taký ešte nemal.

Táto G305 na pohľad nevyzerá pôvabne, no okrem toho je to asi presne to, čo hľadám. Nejaké tipy na obchod? Prípadne nejakú alternatívu do výberu?
Spoiler: ukázať
Montech AIR 1000 Premium Black, GB B650 Gaming X AX V2, R5 7500F + Endorfy Fortis 5, EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA, Patriot Viper Venom 32GB DDR5, M2 Samsung 990 EVO 2TB, Evolveo G750 80 PLUS Gold

Návrat na "Nákupná poradňa"