viem ze sa to tu uz riesi milionty krat, vsetky temy som si presiel, no nedostal som sa k ziadnej konkretnej TV, tak skusim stastie ..
Povodny plan bol kupit 55-60" TV do panelakovej obyvacky, no po navsteve znamej, kde to maju presne tak ako to budem mat ja ma 55" trochu prekvapila velkostou obrazu a zena je dost proti tomu..
Takze sa obzeram po niecom mensom, tych 48-50" je akurat na 3m vzdialenost pre mna, vzhladom na uhlopriecku by som sa rad zmestil do 750e a uplne top by bolo keby to bolo v Nay, ak nie tak Hej, alebo velmi vynimocne hocico, co mi dovezie tu telku bez poskodenia..
Momentalne by bol "favorit" Panasonic TX-50EX703 lebo ma celkom fajn kontrast, celkom OK farby a samozrejme cena, ale jas nic moc a nazivo ked som videl klasiku HD obraz na tom, tak som sa na tie machule ani nemohol pozerat. Dalsia divna vec, ze povrch obrazovky bol akoby jemne vlnity, teda nie ako zrkadlo co je tiez celkom divne. Pri pozerani to asi az tak vadit nebude, ale akurat v TV som si nechal pustit STV1, slo tam 4:3 nieco a tie cierne pruhy po stranach vyzerali ako by premietali cierne more

Asi tu dostanem X odporucani na Samsung, ale neviem preco, sestra, svokra, moja sucasna TV, vsetko Samsung a ked nemierim tym poondiatym dialkovym presne na miesto kde to ma prijimac, tak sa nic nedeje .. u LG mozem mierit aj do stropu a aj tak v pohode reaguje..
A teda hlavne ..nech sa ta TV da bez problemov kupit, budem kupovat cca o 2-3 tyzdne, tak aby som nemusel riesit posledny vystaveny kus z hornej dolnej ..
Dakujem chlapci (a mozno aj dievcata)