Cauko,
pretaktoval som apu na vyšiu frekvenciu ... po restarte nenabehne obraz ...odpojil som teda baterku aj kabel samozrejme , pockal som pol hodinu zapol som znova nic . Dal som teda cmos jumper .. a znova som spravil to iste. Nepomohlo , nechal som teda pc asi hodinu tak .. vytiahol som jumper a pocitac nabehol ... pretaktoval som apu na nizsiu frekvenciu ako predtym znova reset a zase to iste . Od vtedy som skusal to co pedtym ale nepomaha . Odpojil som pc nechal som ho tak.. odpojena baterka a zapojeny jumper. Necham ho tak do rana . Napada niekoho este nieco ?
Jedna sa o mini itx dosku AM4 ...Gigabyte Ab350N Gaming- Wifi
Ďakujem za kazdu pomoc .
Reset CMOS
Re: Reset CMOS
UP
nechal som PC do rana poodpajany .. vlzil som baterku a kabel , odpojil som jumper a ide.
nechal som PC do rana poodpajany .. vlzil som baterku a kabel , odpojil som jumper a ide.
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
takéto patálie ,ja už by som utekal na reklamačné...
v návode k doske sa píše odpojte kábel a vyberte baterku na 4 minúty ,reset cmos spojte kontakty na 5 sekúnd...
v návode k doske sa píše odpojte kábel a vyberte baterku na 4 minúty ,reset cmos spojte kontakty na 5 sekúnd...
Spoiler: ukázať
Zas som sa bavil s taktovanim. A znova cierna obrazovka uz som skusal vyresetovat cmos a zase to nejde. Poradte dakto co robim zle.
Znova to funguje ... ajaj .. ked davam takt procaku aj gpu ako som mal predtym naspoeldy a fungovalo to .. a aktivujem to znvoa nejde monitor .. zase musim reset cmos ..
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
preco robis OC CPU aj GPU zaroven ?
daj vsetko stock a chod na OC CPU - a tam velmi velmi postupne.
daj vsetko stock a chod na OC CPU - a tam velmi velmi postupne.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Načo taktuješ?
Kolko ti to dvihlo fps?
Reálny prínos je vždy skoro smiešny
Kolko ti to dvihlo fps?
Reálny prínos je vždy skoro smiešny
Taktoval som len gpu .. neake fps to podvihlo .. nechavam to radsej tak ..zatial mi to ide normalne..na am3+ doske som si taktoval bez problemov..neake skusenosti s taktovanim mam ..vybral baterku pockal ked daco a bolo ok ..ale na tejto doske je to akesik zlozite ..dik za rady